• Joventut les Corts 56 – Círcol 64

  • Partit aplaçat jugat entre setmana a la difícil pista descoberta del Joventut les Corts.

  • L’equip va sortir amb molt poca tensió, fet que es va traduir en pilotes perdudes no forçades i poca agressivitat a nivell ofensiu i greus problemes per tancar el rebot defensiu. Totes aquestes circumstàncies van fer que l’equip perdés el 1r quart 19 – 14.

    Calia augmentar la intensitat en les dues parts de la pista i fer un joc més físic per contrarestar la potència en el rebot i en el joc aprop de cistella dels locals.

  • El segon quart va canviar sensiblement la tònica dels primers deu minuts. En atac, una major paciència en la circulació de pilota sumat a una gestió millor dels espais va permetre anotar moltes situacions de pilota doblada. Tot i que la voluntat defensiva va ser millor, el Joventut les Corts seguia trobant moltes facilitats per fer bàsquet de dins l’ampolla. Amb tot això, el resultat al descans era de 32 a 32 i millors sensacions pels locals que pels visitants.

  • Començava el segon temps i l’equip seguia fred com el temps. Els locals estaven animats i dominaven el marcador. En els primers dos minuts de tercer quart, ja havien anotat 8 punts, un ritme insostenible per competir el partit. A partir d’aquest minut, molt bons moments defensius fins a la fi del període. L’equip local només va poder fer 3 punts en tot el que quedava de quart i el Círcol s’escapava al marcador per 7 punts (43 – 50).

  • Dues opcions per l’inici d’últim quart: Trencar el partit o deixar que el Joventut les Corts s’hi tornés a ficar. I el Círcol va escollir la segona opció. Errors greus en defensa feien encaixar un 6 – 0 en dos minuts i de nou partit igualat. Després d’uns minuts d’errors a banda i banda, l’equip va recordar les bases del seu joc i possessió a possessió va anar eixamplant diferències, arribant als últims minuts amb la victòria molt controlada.

  • Tot i que els factors siguin difícils, cal tenir un nivell d’esforç, concentració i duresa molt més elevat per poder seguir creixent en tots els aspectes.