• Círcol 54 – Camping Bianya Roser 36

  • Partit molt complicat pel Círcol per les condicions en que afrontava el partit. A les baixes ja conegudes de 3 jugadors que eren fora, s’hi van sumar dos jugadors més amb altes febres. A part, dos dels jugadors disponibles van fer l’esforç de participar tot i també tenir febre.

  • L’inici de partit va ser realment fluix: molt poca agressivitat ofensiva, poc ritme, atacs lents i amb una circulació de pilota molt baixa,… Això va fer que s’arribés al minut 6 de partit amb un increïble 0 – 5 al marcador. Va ser l’entrada dels dos Cadets B que van pujar a ajudar a l’equip el que va fer canviar la intensitat de l’equip. El plus que van donar va activar l’equip i en els 4 minuts restants l’equip va aconseguir un parcial de 18 – 0.

  • Al segon quart, el Roser va fer mal aprop de cistella al Círcol, tan en sistemes on el bloc indirecte era mal defensat i el jugador rebia molt aprop o en situacions de rebot ofensiu. En atac sense fer un joc brillant s’aconseguien bones situacions de tir. Els visitants van canviar la seva defensa per una zona 2 – 3 que no els hi va donar resultat. Al descans el resultat era de 33 – 18.

  • El segon temps va veure’s marcat pel poc encert exterior. L’equip va circular bé la pilota, trobant tirs alliberats que no van entrar. La seriositat defensiva va fer que l’equip pogués guanyar tots els quarts tot i baixar el ritme anotador, tot i el cansament que anava augmentant degut a la manca d’efectius.

  • Destacar el 100% en tirs lliures que va aconseguir el Círcol, un fet molt destacable i que cal celebrar.

  • Després d’aquest partit, l’equip tanca la primera volta i afronta una setmana molt complicada, ja que el pròxim dissabte rep al segon classificat després de comptar amb tan sols 4 jugadors per entrenar degut als viatges de fi de curs als jugadors. Prova de foc per veure el grau de maduresa del grup.