Bàsquet Alella 63 – Círcol 48

El Círcol va marxar d’Alella amb una derrota potser inesperada per alguns però sobretot amb males sensacions durant la segona part per com es va produir aquesta.

El conjunt de Santi Rodríguez va fer una primera meitat correcte i seriosa, amb un parcial d’11-11 al primer quart i 17-16 el segon per arribar al descans tan sols un punt per sota. Però va ser la baixada de tensió del Círcol que va permetre l’Alella retallar diferències i fins i tot marxar al descans un punt per sobre.

L’inici del tercer quart vam veure segurament la pitjor cara del Círcol aquesta temporada. L’Alella va aconseguir un parcial de 17-2. I és que el Círcol només seria capaç d’anotar sis punts en aquest període.

A l’inici del quart període el Círcol va rebaixar la diferència fins la barrera dels deu punts amb més de vuit minuts per disputar guiats de l’encert d’en Jaume Benajiba. Però no va ser capaç d’eixugar la diferència i tot i perdre només de tres el quart, el Círcol no va poder ni salvar el bàsquet average i va acabar cedint per quinze punts: 63-48. Una derrota dolorosa per la forma en què es va produir, amb més de mig equip desconnectat a la segona meitat quan les coses es van posar malament. Cal estar sempre junts.

La millor notícia fou sense cap mena de dubte el debut a la temporada del ben tornat doctor Querolt. En Jordi ha estat fora durant mesos per tal de preparar el MIR i ara ja el tenim de nou entre nosaltres. I quina forma de tornar: signant 12 punts amb un alt percentatge d’encert. Esperem que continuï la ratxa i ajudi a aconseguir la victòria en els següents partits.

Anotadors:

Miguel S. (6), Jordi F. (2), Héctor F. (4), Pere T. (5), Adrià F. (-), Enric A. (2), Guillem F. (2), Jordi Q. (12), Jaume B. (12), Jordi R. (-), Josep G. (3). 2 triples: 2 Jaume B. 4/11 en tirs lliures.