Círcol 69 – Santa Perpètua 63

Partit molt treballat i molt seriós del sots 25 ‘1’ del Círcol que fins el darrer quart no va ser capaç de sentenciar el partit davant un rival que va jugar un gran partit.

Bon primer quart dels blanc-i-blaus anotant divuit punts i un joc molt compensat entre els interiors i exteriors. La parella Ruben-Rull dominava la pintura i els alers Ferro-Abenoza castigaven la defensa vallesana. Bona defensa també aquest període però el Santa Perpètua va estar molt encertat i al final del quart el marcador era de 18-14.

El segon quart seguiria la mateixa tònica anotadora per part dels dos equips però ara seria l’equip visitant que guanyaria per quatre punts el quart i faria que el marcador fou de 34-34 al descans.

Un tercer quart on hi havia intercanvi de cops a les dues cistelles però sempre amb el Círcol per davant al marcador tot i que la diferència era mínima. 51-50 resultat per començar el darrer període.

I el Círcol va trencar el partit durant els primers minuts d’aquest quart, un parcial de 14-7 durant els primers set minuts deixaven mig encarat el partit… però els visitants no es van rendir i des de la línia de tir lliure van fer una sèrie de 5/6 i a falta d’un minut van posar el resultat en un inquietant 66-63. El Círcol acabaria també segellant el triomf des del tir lliure, 3/4 de la mà de l’adrianenc Enric Abenoza per sumar una nova victòria i recuperar confiança després de la desfeta de la setmana anterior. 69-63 i ja pensant en preparar el partit a Premià de Dalt, pista del segon classificat.

Destacar també que en Marc Grangé torna a l’equip després de la seva experiència a Austràlia. Benvingut!

Anotadors:

Miguel S. (-), Jordi F. (18), Héctor F. (1), Pere T. (-), Adrià F. (2), Marc G. (4), Enric A. (10), Ruben van G. (15), Jaume B. (11), Jordi Q. (-), Jordi R. (5), Josep G. (3). 3 triples: 2 Jordi F. i Jaume B. 18/32 en tirs lliures.