• Primera jornada del març de 2016 al bàsquet de Can Cartrons, que va durar 4 dies i que es va concentrar bàsicament en un intensíssim dissabte. Una jornada on es tancava la primera meitat de la segona fase a les lligues de promoció. La temporada encara ja el seu tram més decisiu.

 • Aquests són els resultats de la jornada

  • Resultats (5-6 de març)
 • El Cadet A obria la jornada el dijous, recuperant el partit aplaçat, el passat 27 de febrer a la pista del Joventut Les Corts de Barcelona. I ho va fer en unes circumstàncies de joc complicades. A pista descoberta, amb temperatura freda, en un terreny de joc de ciment i amb llum deficient, el Círcol va treure una complicada victòria en el partit més exigent del què portem de segona fase. Mai, els visitants es van trobar còmodes a pista I és que el conjunt barceloní va dominar el rebot ofensiu, propiciant segones i terceres opcions, que en tot moment va mantenir-los vius al partit. Sumeu-li el desencert del Círcol en atac i les pèrdues de pilota. Malgrat gaudir de parcials de 2-9, al segon quart i de 0-10 al tercer, que podrien haver trencat el partit, el Joventut Les Corts va reigualar l’encontre. Al darrer quart i després d’una mala sortida amb un 6-0 en contra, el Círcol reacciona i, ara si, amb un parcial de tornada de 0-10 segella una important victòria i que serveix de cara a partits futurs per reflexionar i corregir tot allò que pugui fer millorar l’equip.

 • Ja amb la classificació actualitzada, amb el 6-0, el Cadet A obria, pròpiament dit, el cap de setmana a La Plana, en el partit de jornada regular davant el Roser de l’Eixample de Barcelona. El partit que tancava, com a la resta de categories de promoció, la primera volta de la segona fase de competició. Un partit que es presentava amb circumstàncies difícils, ja que entre viatges de fi de curs i malalties, l’equip es va quedar amb 6 efectius, fet que obligà a convocar dos Cadets B que no van desentonar gens. Després de 5 minuts amb 0-0 i un posterior 0-5 en contra, el Círcol s’entona i entra al partit amb força. Parcial de 18-0 per tancar el quart. A partir de la bona defensa, actitud i treball, el Círcol domina per complert al conjunt visitant a qui arriba a vèncer de 20 punts. Al final, molt bon triomf per encarar la setmana que ve un partit crucial amb UBSA per obrir segona volta i obrir encara més forat respecte als altres perseguidors d’una Lliga on el Cadet A és invicte amb un balanç de 7-0.

 • A la mateixa hora, a Països Catalans, el Cadet Femení – Femení Osona encetava una matinal amb tres partits consecutius amb presència Círcol. Gran partit de les noies de Jaume Lleal i David Aldabert que amb 6 efectius i els reforços de 2 infantils van poder anotar 80 punts, una xifra molt alta i molt superior a la seva mitjana anotadora aquest any. La primera part acaba amb un exceŀlent 43-26. A la segona, l’equip va saber aguantar l’escomesa osonenca per tancar una victòria més que merescuda. Enhorabona 

 • A continuació, derbi entre el Cadet 1 i la Cultural, el primer partit entre els dos clubs de la jornada. Un derbi que només va tenir color Cultural, que es va mostrar més sòlid i concentrat que un Círcol molt malament sobretot al segon temps on es va veure clarament superat

 • Finalment, el Preinfantil tancava la matinal a Ausiàs March amb triomf davant el Canet. Va ser un fluix partit marcat per la poca intensitat que va fer perdre moltes 

 • Al mateix temps, un fotimer de partits amb presència Círcol centraven l’atenció.

 • Va ser matí de nova jornada per l’Escola de Bàsquet i, en concret, l’equip dels Grans que va tenir compromís a la pista dels Salesians, a tocar de la Plaça de Pep Ventura.

 • A Sant Just, derrota del Premini que segueix evolucionant positivament. La grandària de la pista va deixar l’equip esgotat.

 • A Mollet, també cau el Mini en un bon partit dels badalonins davant d’un Mollet superior física i tècnicament

 • A Santa Perpètua, derrota de 10 punts del Júnior B, tot i l’exceŀlent primera part on s’arriba a guanyar de 13 punts al descans. A la represa, un millor temps local va sentenciar el duel del bàndol vallesà que va remuntar el desavantatge i es va posar per davant per treure el triomf.

 • Al Màgic, les Infantil cauen davant el Sant Cugat en un fluix partit on la manca de constància del Círcol marcà el desenllaç final del matx

 • I a La Plana, el duel de la zona alta a la Júnior Interterritorial femenina. El Círcol tercer classificat rebia el Vilassar de Dalt, segones a la taula. Un encontre igualat, emocionant i incert i amb alternatives al marcador i a les dinàmiques de joc constant. No és fins als darrera 5 minuts del partit que el Círcol amb un gran joc de circulació de bola molt alta i amb un parcial espectacular de 16-3 trenca absolutament el partit al seu favor. Enhorabona a les noies d’Artur Grau, Coral Mena i Ferran Viladomat que amb aquesta victòria ascendeixen a la segona plaça de la Lliga.

 • A la tarda, l’activitat va ser igual de frenètica amb els teus Sèniors en acció, entre altres.

 • A Casagemes, tercera derrota consecutiva de les Sènior davant el Sírius del districte de Nou Barris de Barcelona. Un partit igualat en el tanteig la major part dels minuts però amb domini visitant que es va fer amo absolut del rebot. Al darrer quart amb 39-47 en contra un parcial de 9-0 a favor del Círcol capgira el marcador igualant-lo de nou. Però un altre parcial de tornada barceloní de 0-10 rubrica la desfeta de les badalonines. Molts ànims.

 • A Pomar, a territori Cultural, el segon derbi entre aquest equip i el Círcol de la jornada. Era l’encontre de Tercera Catalana on el Sènior B va vèncer clarament de 14 punts amb un molt bon partit, que va dominar des de l’inici.

 • I a Artés, el Sènior A va veure esvaït tota possibilitat de victòria després del 22-7 marcador el qual s’arribava al final del primer període. Tot i arribar a la fi del tercer a només 7 punts (41-48) i fins i tot a 5, al darrer període els bagencs van estirar de nou marcador fins als 15 finals.

 • A part dels enfrontaments Sèniors, la tarda de dissabte ens deixava l’UBSA – Júnior A a les pistes de Can Ricart de Sant Adrià de Besòs. La igualtat de la primera part on fins i tot són els locals que prenen la iniciativa i on s’arriba a perdre de 7 es desfà just abans de la botzina del descans amb un parcial de 0-10 favorable al Círcol. La segona part és absolutament color badaloní. El parcial acumulat des del minut 6 del segon quart fins al final del matx és de 20-57. Al final, triomf incontestable de 30 punts en un exceŀlent partit (53-83). El Círcol recupera el bon joc i les bones sensacions de jornades anteriors i que últimament s’havien perdut.

 • A Premià de Dalt, a la pista del segon classificat, el Sots25 1 va treure una gran victòria de mèrit en un dels partits més intel·ligents que ha jugat l’equip en tota la temporada. Igualtat màxima i bon bàsquet fins al darrer període, on els locals aconsegueixen marxar del marcador, amb 6 punts de marge. Apartir d’aquest moment, el Círcol juga amb el marcador i la pressió local per etzibar un parcial de 3-16 i capgirar el marcador. El Premià amb un triple es posa a tres, però finalment, el Círcol pren el timó del partit i s’endú una gran victòria. Moltes felicitats

 • Abans, ben a prop d’on jugava el Sots25 1, el Júnior 1 derrota a l’AB Premià, de Premià de Mar, en la millor primera part del què portem de temporada, anotant 7 triples i on assoleix la renda definitiva. En la segona l’equip administra sense problemes excessius la diferència.

 • Amb tanta activitat en dissabte, pel diumenge només vam tenir tres partits.

 • Al migdia, nova victòria del Sots21 Preferent, després de la passada jornada de descans, a la pista de la UE Mataró. En un mal partit marcat pel desencert, els badalonins van remuntar amb esforç un desavantatge de 13 punts. El Círcol segueix sent líder, virtual, de la classificació amb un partit més que el Sant Nicolau que encara ha de descansar (Recordem que és una Lliga de 15 representants i un equip sempre descansa)

 • Simultàniament, al Masnou important victòria del Cadet B que recupera les sensacions de guanyar després de 5 derrotes consecutives, després del triomf a la jornada inaugural de la segona fase. I això que a meitats del darrer quart, el Círcol perdia de 12 punts. Però una espectacular remuntada amb un parcial de 0-16 capgira la truita a favor dels badalonins que s’enduen una victòria tant important com necessària per recuperar la victòria que malgrat les bones sensacions que feia el joc de l’equip no arribava. Després de derrotes ajustades i amb bons partits com el Gaudí o el Minguella, el Círcol obté el premi a l’esforç i a la bona feina. Moltes felicitats.

 • A la tarda, la visita del Sots25 A a Vilassar de Dalt, equip entrenat per Jordi Ferrer, alhora tècnic del Júnior A del Círcol, tancava jornada. I ho feia amb una derrota clara dels badalonins que es van veure clarament superats pels maresmencs.

 • I així es concloïa la primera jornada de març al bàsquet de Can Cartrons amb un intensíssim dissabte de cistelles en clau Círcol.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles