• Després de l’aturada per les vacances de Setmana Santa, torna l’activitat al bàsquet del Círcol encarant la recta final de la temporada

 • Abans però un apunt respecte al Campus de Setmana Santa que es va celebrar per tercer any consecutiu a L’Hospitalet de l’Infant, amb un gran èxit de participació i amb activitats molt celebrades.

 • El retorn de vacances ens va deixar una magnífica jornada amb un intens diumenge de 4 derbis a La Plana, 3 amb victòria Círcol.

 • Aquest primer cap de setmana d’abril s’obria a Pomar amb l’extraordinari triomf del Cadet B amb l’UBSA, conjunt que a l’anada va guanyar de 50, a l’equip de Gerard Castro. I és que el Círcol va fer el millor partit de la temporada amb molt d’encert i seriositat. Després d’un primer quart igualat i de marxar de 8 al descans, una arrencada al segon temps de 14-0 fruit d’un gran encert al llançament de 3, trenca absolutament el partit a favor dels locals.

 • Els Preminis van vèncer l’Almeda a casa, a Casagemes en un molt bon partit dels badalonins.

 • El Mini, a continuació va seguir demostrant la seva bona evolució i treball, tant en aspectes col·lectius com individuals en la seva derrota davant el Fuster

 • A Països Catalans, el líder sòlid i imbatut CN Sabadell va ser molt superior al Preinfantil del Círcol que va anar sempre a expenses del rival

 • A la mateixa hora, els grans de l’Escola de bàsquet tenien partit amb el Badalonès a la Plaça del Gas

 • A Barcelona, a la pista del Montseny del districte de Sant Martí, el Cadet A va recuperar les bones sensacions de joc que darrerament s’havien deixat a banda. Un Círcol molt seriós i respectuós sempre amb el rival va dominar el duel des del salt inicial amb bona tasca defensiva, recuperant pilotes des de ben amunt de la primera línia d’atac rival, i bon treball anotador, trobant i provocant bones posicions de tir

 • A la tarda, el Cadet 1 només va suportar l’envit del Premià de Dalt, líder imbatut de la Lliga, un quart. La superioritat física, l’encert i el rebot ofensiu va fer que els maresmencs engreixessin marcador. Malgrat tot, sensacions positives del conjunt badaloní que va tenir bones fases de joc i conceptes.

 • Tot seguit a Casagemes, el Júnior 1 feia saltar la sorpresa, derrotant al fins aleshores invicte Tordera. En un matx sempre igualat, el Círcol que va anar a ràfegues, va saber tenir el cap més fred als darrers minuts per obtenir una gran victòria.

 • Al mateix temps, el Sots25 A vencia molt clarament al cuer de la Lliga Voltregà, a la pista osonenca, en un matx que es va haver de treballar, malgrat l’àmplia diferència que marca l’electrònic.

 • Ben a prop, a Vic, les Júnior derrotaven al Femení Osona en un gran partit de les badalonines, mermades per les baixes (eren 8 jugadores). Després d’un primer quart on van anotar 24 punts, van administrar amb intel·ligència la renda assolida, per no desgastar les jugadors

  • Osona - Júnior Femení
 • Gran victòria de les Júnior al camp del Femení Osona
 • Seguim a Casagemes, on el dissabte es tancava amb la victòria del Sots25 davant el Parets en un matx on va faltar consistència al darrere per part local per fer més gran el forat.

 • Diumenge va ser un gran dia Círcol a La Plana amb 4 derbis, un amb Ademar i tres amb Minguella i 5 victòries locals.

 • Ho encetava tot plegat el Júnior B vencent al Parets en un partit de menys a més dels badalonins que després de veure com perdien de fins a 12 punts al segon període van anar retallant marges, capgirant marcador i al final vencent amb relativa comoditat amb el pas dels minuts amb una millora notable en tots els aspectes del joc. Un triomf més que merescut i un premi al bon treball que ja fa temps que van desenvolupant. Moltes felicitats

 • Tot seguit, el primer derbi del diumenge. Un intens Círcol – Maristes a la categoria Júnior on al final, un més intens Círcol es va endur el matx. Un molt bon partit dels nois de Jordi Ferrer, Mireia Jovani i Lele van saber jugar amb paciència i cap fred per sobreposar-se a les dificultats plantejades per un rocós Ademar que va lluitar fins al final. Triomf final per tant del Círcol que els fa créixer i madurar en tant que van saber aplicar en tot moment les eines per tal de controlar el matx.

  • Junior A - Maristes
 • Victòria del Júnior A al derbi amb Maristes, el primer del diumenge
 • Simultàniament, les Infantil van fer un molt bon partit, a la pista del CN Sabadell, tot i veure com les líders imbatudes els hi tancaven marcador

 • A la tarda, La Plana viuria tres Círcol – Minguella a la Sots21 Preferent, a la Regal Copa Catalunya i a Tercera Catalana.

 • Primerament, el Sots21 vencia als de Casagemes després de patir moltes dificultats i de veure com un combatiu Minguella va dominar en intensitat, joc i marcador tot el partit fins ben bé a meitats del tercer quart, quan assoleix un marge de 15 punts a favor. Aleshores va aparèixer la millor versió del Círcol que va eixugar l’anotació rival que es va quedar encallada. Van remuntar el partit i després en un molt bon final de partit i un 8-0 final aconsegueix guanyar-lo. Amb aquesta victòria, el Círcol s’assegura, a falta de 6 jornades, el bitllet a la F4 dels Campionats de Catalunya on lluitarà per ser el millor equip del país de la categoria. Moltes felicitats a tot l’equip i a l’staff tècnic.

 • Tot seguit, un intens i emocionant Círcol – Minguella a Copa Catalunya, monopolitzava l’atenció a La Plana. Un duel a la part de promoció de la taula, on la victòria era un premi tant important pel factor derbi com vital, per les necessitats de guanyar. El Círcol n’era conscient i va anar un pas per davant del Minguella en la majoria dels minuts. El Círcol, intens darrere i davant, va obtenir una renda màxima entre els 10 i els 12 punts que va saber administrar amb inteŀligència al final del matx. Victòria i important i necessària del Círcol que ara té dos partits favorables per mantenir viva la flama de la salvació.

 • Finalment, a Tercera Catalana, en el duel dels Sènior B, el Círcol veia com una renda desfavorable de 13 punts a l’arrencada del tercer període era una llosa massa pesant. Tot i posar-se a només 4 punts del Minguella, els visitants tornaven a estirar marcador fins als 11 punts finals.

 • Per la seva banda, les Sènior guanyaven a la pista del Trèvol del districte d’Horta-Guinardò de Barcelona

 • Així doncs, amb aquest triplet de victòries als derbis Círcol – Minguella, que se suma en les dues victòries del matí de diumenge, en el context d’una molt positiva jornada pel Círcol es tancava la primera jornada del mes d’abril després de vacances. La temporada 2015-16 de bàsquet inicia la recta final

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles