Círcol 60 – Bàsquet 3 Viles 76

Derrota davant un rival que arribava al partit igualat a victòries amb els nostres i de nou el Círcol no va ser capaç de guanyar l’equip del Maresme. Un partit calcat si fa no fa al de la primera volta, on el Círcol va dominar la primera meitat, arribant al descans per davant al marcador i jugant força bé però que a la segona meitat es va veure desbordat per l’encert dels visitants i per la seva bona defensa zonal que l’equip va tornar a no saber atacar en bona mesura.

Un molt bon primer quart de bàsquet, molt igualat, amb alternances al marcador per part dels dos equips i on el Bàsquet 3 Viles va estar excels des de la línia de tres punts, fins al punt d’aconseguir quatre triples en aquest quart. De fet tan sols van anotar una cistella de dos, punts, dos tirs lliures i la resta des de la línia de 6’25. El resultat  tot i aquest encert era de 14-16.

Un molt bon segon quart del Círcol permetia capgirar el resultat i arribar al descans per davant al marcador, 34-29. El Círcol anotaria fins a vint punts en aquests deu minuts, i podria haver eixamplat més la diferència de no ser per la manca d’encert des del tir lliure.

A la represa, durant el tercer quart el Círcol va mostrar la seva pitjor cara i malgrat un triple inicial que donava la màxima diferència als nostres, +8 el 3 Viles va signar un magnífic quart, fruit d’una bona defensa zonal que el Círcol era incapaç de contrarestar, ni des del perímetre ni carregant boles interiors. Bloqueig davant i molt mala defensa darrera, poc consistents. El 3 Viles ho va aprofitar i va etzibar un parcial de 6-17 que capgirava el marcador fins un 43-46. El partit semblava igualat i competit però les sensacions eren unes altres.

I el darrer període fou un desgavell, sobretot en defensa, precipitats, descol·locats i sobreexcitats, el 3 Viles ho aprofitava per sumar fàcil, amb bons tirs, en transició i des del tir lliure. En un sol quart el Círcol va encaixar 30 punts. El qual disparava la diferència final fins un 60-76 amb un parcial de 17-30 al darrer període.

Anotadors:

Miguel S. (3), Jordi F. (9), , Héctor F. (3), Adrià F. (6), Marc G. (6), Enric A. (7), Guillem F. (1), Jordi Q. (9), Jaume B. (12), Jordi R. (2), Josep G. (2). 2 triples: Enric A. i Marc G. 7/16 en tirs lliures.