Círcol  58 – CB Parets 39

Després de l’aturada per vacances de primavera el Círcol retornava a la competició a casa davant el cuer de la classificació, el CB Parets, un equip molt jove que està pagant la inexperiència de la categoria. El Círcol va fer un partit molt seriós però poc lluït i poc vistós, amb força errors ofensius.

El primer quart el Círcol va imposar el seu ritme i amb dos triples consecutius inaugurava el marcador i començava a obrir diferències. Un bon primer quart en defensa, deixaria el marcador en un 18-7.

La bona feina defensiva amb pressió alta seguiria donant els seus fruits ja que els vallesans no veien cistella amb facilitat i tornarien a anotar només set punts en aquest període. El Círcol però tampoc no veuria cistella amb facilitat i només seria capaç d’anotar deu punts en aquest parcial. S’arribava al descans amb un resultat favorable de  28-14.

A la represa el Círcol va estar més consistent de cara la cistella rival però en canvi darrera va cometre més errors dels habituals i el Parets ho va aprofitar. El Círcol tornaria a anotar 18 punts en un quart i el rival 12.

El darrer període va ser molt poc vistós, amb moltes faltes i moltes interrupcions, el Círcol podria haver ampliat la seva avantatge però el desencert des del tir lliure ho va impedir i el Parets va ser capaç de guanyar aquest quart per 12-13. Resultat final de 58-39 i el Círcol torna al balanç positiu de victòries al bell mig de la taula classificatòria.

La setmana vinent l’equip torna a jugar a casa davant un dels equips capdavanters de la lliga com és el Boet Mataró.

Anotadors:

Miguel S. (-), Adrià F. (1), Pere T. (8), Enric A. (10), Guillem F. (7), Ruben van G. (16), Jordi Q. (6), Jordi R. (5), Josep G. (5). 3 triples: Josep G., Enric A. i Guillem F. 5/15 en tirs lliures.