UB Llefià 61 – Círcol 44

El cadet 1 del Círcol va tornar a mostrar les seves dues cares en un mateix partit, capaç del millor quan ens dediquem a jugar a bàsquet en conjunt i del pitjor quan ens creiem que podem controlar altres factors que formen part del joc i que no tenim la potestat de controlar ni tan sols hem d’intentar-ho. Mostra d’això després d’arribar al descans amb un resultat de 32-16 favorable als llefianencs el Círcol es va refer i va empatar el partit al tercer període amb un parcial de 3-19 que feia entrar al darrer quart amb un resultat de 35-35. Darrer quart desconnexió després d’unes accions xiulades en contra per part del col·legiat i ja ens esborrem del partit i mostrem una mala actitud de jugadors puntuals que fan que ens desdibuixem del partit, deixem de competir i ens convertim en un equip vulgar. 26-9 de parcial i derrota per setze punts davant un dels millors equips del grup al qual però vam aconseguir guanyar la primera volta en un gran partit i que malgrat tot hem estat capaços de competir quan ens hem dedicat a jugar a bàsquet i defensar.

Fins a 23 tirs lliures va fallar l’equip a Llefià. Cal insistir-hi més i donar la importància que es mereix a aquesta factor durant la setmana.