El Cotonifici torna a formar part de la família del Círcol  i avui s’ha fet pública la nova samarreta pel primer equip.

El president del Círcol, en Toni Forteza, ha destacat a la presentació de l’acord que “no és només una col·laboració entre dues entitats, és un homenatge a la gent que va escriure una pàgina d’or al llibre de la història del bàsquet a casa nostra”.

0001 foto 2

El binomi Coto i Círcol encara avui desperta passions en el món del bàsquet i, enguany, s’han retrobat per celebrar els 75 anys de la secció de bàsquet de l’entitat.

A la presentació d’avui, hi ha assistit en Robert Lee president del Cotonifici. Lee va ser qui va signar l’acord als anys 70 amb aquell Círcol que acabaria sent la pedra angular de la modernització del bàsquet d’alt nivell a casa nostra. 

0001 foto 3El representant del Cotonifici, Xavier Prenafeta ha destacat la feina feta des de l’entitat en el món de la formació en el bàsquet i la tasca social del Círcol en tots els seus àmbits: “per aquesta raó és un orgull poder celebrar aquest acord just ara que se celebren els 75 anys de la secció de bàsquet”.

Els actes per celebrar aquest acord s’allargaran durant tot el cap de setmana. Dissabte al matí es farà un vermut popular a partir de les 12 del migdia a la parada que el Cotonifici tindrà a la 3a Fira Immobiliària de Badalona. 

A més a més, el diumenge abans del partit de Copa Catalunya del senior de l’entitat es farà un acte de reconeixament a aquest acord amb la presència de jugadors i directius que van formar part del Coto dels anys 70 i 80.

La Rosa Maria Pruneda, responsable de la secció de bàsquet, ha destacat també que aqeust acord s’emmarca dins la celebració del 75è aniversari, “una celebració que acabarà el dia 20 de maig amb una festa a la Carpa de Titus de Badalona on volem reunir el present i el passat de la història de la secció; una trobada històrica de tota la gent que ha passat pel Círcol en aquests 75 anys d’història del bàsquet”.