És complicat descriure amb paraules el que vam viure diumenge a La Plana. En motiu de la presentació de l’acord entre el Círcol i el Cotonifici, es van donar la mà el present i la història de la secció de bàsquet.

Un acte que va acabar sent un homenatge en el sentit més pur. A les graderies de La Plana es van trobar directius i jugadors que van inscriure el nom del Círcol en els llibres d’història del bàsquet. Un grup de jugadors i entrenadors que va pujar de tercera a primera en 3 anys consecutius i que van aconseguir fer-se un lloc entre els grans entre els anys 70 i 80.

0001coto graderia

Diumenge a La Plana tornava el “Coto” i ho vam celebrar. Perquè la vinculació d’enguany ens fa veure que la història no s’oblida i que els records i els amics són el que fan gran una època. Van venir molts. Jugadors que van defensar la samarreta del Coto a la Copa Korac, part de la plantilla que va pujar el Círcol a primera, directius que van apostar per una manera diferent de fer bàsquet, socis i aficionats que van veure néixer i créixer un somni de bàsquet pur a Badalona. 

I abans de començar el partit, moment pel record. La plantilla actual va compartir parquet amb part de la història viva del club. 

Una tarda màgica i uns moments per recordar.

0001coto junts

(Si vols veure més fotografies, vés al facebook del Bàsquet Círcol)

La propera cita de les celebracions del 75è aniversari serà el 20 de maig a la Carpa de Titus. Allà ens reunirem tot el present i tot el passat del club. Una nova jornada màgica per recordar qui som i saber què volem ser.