• Jornada amb molt poca activitat a nivell competitiu, només 4 partits amb presència Círcol i tots a fora. Poca activitat en nombre de partits, però molt emocionant i intensa. I és que aquesta jornada marcada per la Festivitat de l’1 de maig, Dia del Treballador, va fer que els equips de Promoció descansessin, sumat a les Lligues que ja van acabar competició la setmana passada.

 • Abans de desgranar com ha anat la jornada, un parell d’apunts d’actualitat de secció.

 • El primer: des de dilluns ja teniu a la vostra disposició els tickets per la festa del 75è aniversari de la secció de bàsquet que celebrarem tots junts el pròxim 20 de maig a la Sala Titus de Badalona. Aquests tickets tenen un preu de 15 € i els podreu recollir a les oficines del Círcol al Carrer Sant Anastasi 2, al primer pís. Afanyeu-vos. Us esperem al 20 de maig al Titus.

 • D’altra banda, coïncidint amb els actes del 75è aniversari del bàsquet, obrim un nou concurs pels amants de la fotografia. A través d’Instagram busquem la millor imatge del Círcol i la més popular. Si pengeu imatges a aquesta xarxa social, mencionant el compte @basquetcircol i posant l’etiqueta #75Circol podeu optar a uns grans premis. D’una banda a través dels vots dels usuaris d’Instagram i per altra, a través d’un jurat s’escolliran dues imatges que tindran premi. Teniu les bases del concurs al nostre facebook. Animeu-vos

 • I ara si, veiem com ha anat aquesta jornada reduïda amb partits però amb molta emoció i grans alegries

 • Només va haver activitat Círcol amb els partits dels dos Sèniors masculins, el del Sots21 Preferent i el Júnior Interterritorial masculí.

 • Vic, Canovelles i Pineda, tres escenaris i 4 partits amb presència Círcol en aquesta jornada reduïda que acaba amb 4 victòries pel Círcol

 • El Sots21 Preferent obria foc a la pista 2 del Castell d’en Planas de Vic amb un clar triomf davant el conjunt osonenc en un molt bon partit on van fer molt bona feina tant davant com darrere amb bona implicació de tots els components de l’equip. Un gran triomf global.

 • Una estona més tard, a la pista 1, el Círcol Cotonifici jugava amb el Vic, la penúltima jornada de la Regal Copa Catalunya. El Vic va sortir a per totes, en els primers minuts. Un primer parcial de 7-0 va fer demanar temps mort al Círcol. A posteriori, el Sènior A, des de la línia de 3, iguala el matx, assoleix una màxima de 4 punts i arriba al primer recés guanyant per la mínima. Al segon quart, uns bons minuts vigatans fa que l’electrònic s’allargui fins als 10 punts de marge, a pocs instants de marxar a vestidors. A la represa, un tercer quart dominat pels osonencs, sempre basculant entre els 8-10 punts, deixa pas a una gran reacció del Círcol Cotonifici al darrer quart que en 6 minuts es posa 1 punt per sobre (55-56). Als darrers instants, el Círcol tanca defensa es coŀloca  fins a 7 punts per sobre del marcador i gestiona amb gran inteŀligència el final del partit per tancar-lo des de la línia de tirs lliures. En definitiva, una gran victòria en una pista complicadíssima i davant d’un gran rival. Moltes felicitats!

 • I una gran victòria del primer equip masculí del Círcol que fa que la darrera jornada de Lliga a la Regal Copa Catalunya sigui tant vital com apassionant i que arriba de la següent manera: La Bisbal (10è classificat, última plaça salvació directa), el Círcol Cotonifici (11è, primera plaça de promoció de permanència amb factor casa a favor) empatats amb el mateix balanç de victòries/derrotes (12-17) i l’Alpicat 12è amb balanç de 11-18 . Dissabte, els empordanesos visiten l’Artés i diumenge els badalonins reben a La Plana al Sant Josep en un derbi absolutament transcendental. Si La Bisbal o Círcol, un dels dos, punxen, l’altre salvarà la categoria directament, sense haver de fer el Play Off de permanència. En cas de doble victòria de Círcol i La Bisbal seran els gironins que mantindran la categoria directament per tenir l’average particular guanyat. Hi hauria, però, un tercer implicat en aquesta lluita per la desena plaça. És l’Alpicat. En cas de victoria dels del Segrià a la pista del Sedis de La Seu d’Urgell, diumenge, i derrotes dels altres implicats, es coŀlocarien amb el mateix balanç de victòries i derrotes que el Círcol Cotonifici i La Bisbal. En cas de triple empat a 12 victòries i 18 derrotes, seria el Círcol qui obtindria la desena plaça i la salvació directe per millor average particular sumant els enfrontaments directes entre els tres equips. Recordeu, la cita pel Círcol Cotonifici és a La Plana, el pròxim diumenge dia 8 a les 17:45, al derbi davant el Sant Josep. Us esperem per omplir les grades de La Plana amb la força i els ànims de tots vosaltres.

 • I entre els dos partits de Vic, el Sènior B derrotava al Canovelles, a la pista vallesana en un partit que va costar molt treure endavant. Una sortida freda dels badalonins fa que a la mitja part, l’electrònic reflectís derrota visitant de 8 punts. A la represa, l’actitud del Círcol va canviar. Però els bàsquets dels badalonins eren contrarestats pels triples del Canovelles. Un canvi a la defensa del Círcol, que es posa en zona, resulta efectiva. Els vallesans s’encallen i el Círcol capgira marcador just a l’Inici del darrer quart. A partir d’aquest moment, els badalonins passen a controlar la situació i segellen el triomf des de la línia de tirs lliures. En definitiva, un fluix partit del Círcol a la pista d’un dels cuers de la taula classificatòria.

 • L’últim partit de la jornada era el del Júnior masculí Interterritorial al Nino Buscató de Pineda. El què, a priori, havia de ser un partit relativament còmode pel Círcol (cinquè classificat contra l’onzè), es va complicar molt com a conseqüència de no controlar el rebot i donar segones opcions de tir al rival. Així doncs, triomf molt sofert de només 4 punts.

 • 4 partits i 4 victòries en aquesta jornada curta però intensa. La setmana que ve es reprèn la competició amb normalitat i el retorn dels altres equips del Círcol que encara disputen competició. Pels equips de promoció serà la penúltima jornada de la temporada regular. Pels altres conjunts és la darrera. I les Júnior arrencaran la lligueta d’accés a quarts de final de Campionats de Catalunya. Però, com diem, això serà la setmana entrant.

 • Fins la setmana que ve

Salut i cistelles.