• Abans d’obrir el repàs del cap de setmana, un apunt important de secció. El 20 de maig tenim TOTA la família del Círcol i del bàsquet una cita a la sala Titus de Badalona per commemorar el 75è aniversari de la secció en un acte amb moltes sorpreses que ens faran reviure el passat, posarem un ull al present i mirarem de cara al futur. Així doncs, apunteu-vos-ho que ja ho tenim a tocar. 20 de maig, sala Titus de Badalona, Acte Commemoratiu del 75è Aniversari de la Secció de Bàsquet del Círcol. Us hi esperem!

  • I també us esperem al II Torneig 3×3 del Bàsquet Círcol que farem al 5 de juny a La Plana, un acte obert a tothom per cloure l’any. A l’enllaç, teniu tota la informació i com apuntar-vos a una gran jornada de bàsquet per acomadar tots junts una temporada històrica pel bàsquet del Círcol: la del 75è aniversari.
   • Círcol 3x3

    Esportivament parlant el cap de setmana que deixem enrere s’ha combinat la darrera jornada a les fases regulars als diferents campionats de Promoció de la Federació Catalana de bàsquet i els primers partits de fases cap a Campionats o Permanència.

 • El divendres, el Premini obria foc amb el primer partit dels dos que tenia al cap de setmana. Era l’aplaçat la setmana passada per la pluja al camp de l’EPBC, les Escoles Públiques de Badalona Centre. Al patí de la Jungfrau, gran partit del Círcol davant d’un dels capdavanters de la Lliga. Els visitants van plantar cara en tot moment una EPBC que va basar la victòria gràcies a un primer període on pren una sòlida distància. A posteriori, les forces s’igualen i el Círcol iguala el matx. Al final, lleugera derrota en un gran partit.

  • EPBC - Premini
 • Molt bon partit del Premini a la pista del EPBC
 • L’endemà, a Casagemes, el Premini tancava temporada amb derrota davant el Sant Just. Dos parcials amb marges abultats fa que les distàncies entre badalonins i els del Baix Llobregat siguessin al final força grans. El Círcol diu adéu a la 15-16 amb una bona 4arta plaça d’un Campionat molt apretat i atractiu.

 • Tot seguit, el Mini va caure amb Mollet en un molt bon partit del Círcol que referma les bones sensacions que han anat recuperant al llarg del segon tram de temporada. L’equip tanca campanya en sisena plaça.

 • A la Plaça del Gas, nou partit dels Petits de l’Escola de bàsquet davant el Verge de les Neus. Un partit més on es va veure la bona evolució en tots els aspectes del bàsquet dels nostres aprenents més joves

 • A Canet, el Preinfantil tanca campanya en segona plaça després de derrotar als maresmencs en un fluix partit amb poca ànsia i ambició per part visitant.

 • El Cadet B es va estavellar amb una zona molt tancada, la que va plantejar el Masnou des de l’inici i que va permetre al conjunt masnoví vèncer a Pomar. El Círcol s’acomiada en sisena plaça.de la classificació.

 • Derbi per tancar temporada a Sant Crist entre la Cultural i el Cadet 1 amb un gran partit del Círcol em totes les facetes del joc, en treball i actitud que els va permetre superar a un conjunt superior físicament. Bones sensacions finals del Círcol que diu adéu a la temporada en setena plaça de la taula classificatòria.

 • I a Sant Cugat, el Círcol Gràfiques Venus, l’infantil Femení va caure davant la UESC en un molt bon partit de les badalonines que van competir en tot moment i deixant bones sensacions davant un bon rival. La temporada del Círcol Gràfiques Venus conclou amb bon bàsquet, una progressió constant i una cinquena plaça final.

 • Tarda de dissabte entre finals de Lligues i fases. A Osona, dos equips del Círcol coincidien a la mateixa hora i tornen a casa amb grans notícies.

 • A Vic, extraordinària victòria del Cadet Femení a pista del Femení Osona després d’una pròrroga que domina absolutament el Círcol, després d’un empat a 55 al final dels 40 minuts d’un matx extremament igualat i incert. El parcial de 2-15 al temps extra és demolidor. L’equip acaba la temporada, amb bones sensacions, en cinquena posició de la taula.

 • I a Tona, el Sots21 Preferent venç de 13 punts al conjunt osonenc al partit d’anada dels Quarts de Final dels Campionats de Catalunya en un partit molt sòlid. Va ser un partit controlat per un Círcol que va imposar el seu tempo, jugant a tanteig baix i regulant esforços. Després que a la mitja part, els osonencs vencessin per la mínima (25-24) a la segona, els badalonins prenen la directa i sentencien el matx. Aquests 13 punts favorables són els que defensaran els badalonins la setmana que ve a La Plana, en el partit de tornada. Si ho aconsegueix, el Círcol es classificarà per la F4 del 29 de maig a La Plana, de la qual és amfitrió en un acte més del 75è aniversari de la secció.

 • I a Lleida, al Pavelló de Cappont de la capital del Segrià, el segon partit de la Lligueta de Quarts de Final dels Campionats Júnior Interterritorial, el Círcol va caure en un mal partit on les de la Terra Ferma es van imposar tant en ritme com en joc. El darrer quart va claudicar totes aspiracions de triomf. La setmana que ve, a La Plana, tercer i decisiu partit de la lligueta. La victòria davant el SAMA de Vilanova sumada al triomf del Lleida davant el Cerdanyola a casa donaria el bitllet a la Final Four pel títol al Círcol que passaria com a segon de grup.

 • Al camp del Roser de Barcelona, al districte de Sant Martí, el Cadet A, campió des de la setmana passada del seu grup i classificat per a Campionats de la Demarcació de Barcelona, va vèncer al conjunt roig  en un duel que es va resoldre a l’arribar a la mitja part, després d’una bona sortida, on només encaixa 5 punts. A la represa, sortida fluixa badalonina, que permet als barcelonins poder jugar de tu a tu i amb més comoditat. Una embranzida al final del matx del Círcol permet allargar l’electrònic als 30 punts finals de marge.

 • L’endemà, diumenge, una cita, només una cita, però molt important. El Círcol Cotonifici arrencava a La Plana l’eliminatòria de permanència a la Regal Copa Catalunya, al millor de tres partits davant el Ciutat Vella barceloní. Tot i la bona arrencada local amb un 12-3, els visitants reaccionen igualant l’encontre just al arribar al primer recés. A posteriori, el Sènior A del Círcol pateix una crisi i s’estanca en anotació. Parcial de 0-9 en contra i temps mort. Després, el Círcol torna el parcial amb un 14-4 que fa que s’arribi al descans amb triomf parcial de 4 punts (32-28). A la represa, el Círcol manté sempre l’avantatge, amb avantatges curts. A manca de menys de dos minuts, els tirs lliures entren a escena per decidir el final del matx. Amb 6 punts a dalt, el Círcol Cotonifici falla 2 tirs lliures. El Ciutat Vella amb dos triples, aprofitant un altre error als lliures local, es posa a un punt dels badalonins i pilota per girar la truita. A manca d’un segon el Ciutat Vella força una falta de tirs lliures. Fica el primer i erra el segon. Així doncs, al final dels 40 minuts 67-67. Caldria disputar una pròrroga. En aquest temps extra, el Círcol surt amb força i arrenca un parcial de 6-0 decisiu. De nou, els tirs lliures decidiran el final. Aquest cop, els badalonins no erren i guanyen el partit. Amb aquesta victòria, el Círcol Cotonifici suma el primer punt del Play Off de permanència. Diumenge que ve al CEM del Parc de la Ciutadella de Barcelona, primer matx ball de la permanència. La victòria faria sumar el segon i definitiu punt per estar un any més a la Divisió d’Honor del bàsquet català.

  • Sènior A - Ciutat Vella
 • Victòria del Círcol Cotonifici en el primer partit dels Play Off de Permanència a Copa davant el Ciutat Vella
 • I així tanquem una nova jornada de bàsquet, la darrera de la temporada regular. Així doncs, la majoria dels equips del Círcol estan de vacances. 4 equips però allarguen campanya amb les disputes de Campionats pel títol i fases de permanència. El Cadet A (que tindrà Campionats de Barcelona el cap de setmana del 28-29 de maig), les Júnior i el Sots21 Preferent disputen ja Campionats. I el Sènior A ja juga les fases de permanència a Copa. Molta sort a tots i enhorabona als equips de la casa que ja han tancat temporada per la bona campanya feta.

 • Tornarem la setmana que ve per relatar-vos el què passi a La Plana amb les Júnior i el Sots21 i a Barcelona amb el Círcol Cotonifici.

 • Fins la setmana que ve

 • Salut i cistelles