• Amb la temporada regular 2015/16 acabada i amb la majoria d’equips en fase de post-temporada, les fases i la lluita pels Campionats pel títol ocupen l’actualitat esportiva de la secció de bàsquet del Círcol. El Cadet A que arrencarà la F-16 dels Campionats de Barcelona, la setmana entrant, les Júnior, el Sots21 Preferent i el Sènior A prenen el protagonisme en l’activitat competitiva.

 • La jornada esportiva va tenir una emotiva prèvia, la nit de divendres, en l’Acte Commemoratiu del 75è Aniversari de la Secció de Bàsquet del Círcol Catòlic que va tenir lloc a la Sala Titus. Un senzill i emotiu acte que va servir per rememorar els 75 anys de bàsquet a Can Cartrons amb tota la gent que d’una manera o altre ha contribuït a arribar on estem actualment i per agrair la feina feta per tirar endavant el bàsquet al Círcol. La primera part de la Festa va estar protagonitzada pels discursos institucionals de les autoritats: Rosa Maria Pruneda, responsable del bàsquet, Toni Forteza, President del Círcol Catòlic, la senyora Maria Dolors Sabater, alcaldessa de Badalona i el senyor Joan Fa, President de la Federació Catalana de Bàsquet. Es va remarcar la importància del bàsquet del Círcol a les institucions on està present i en el marc d’una ciutat abocada eminentment al bàsquet. La segona part de l’esdeveniment va servir per de manera amena rememorar amb tots els protagonistes, la història dels 75 anys de bàsquet al Círcol. I evidentment, tot aniversari va tenir un pastís i unes espelmes que vam bufar desitjant un gran futur per la secció. Moltes felicitats a tots els que van fer possible aquesta gran festa dels 75 anys de bàsquet al Círcol i a tothom que ha fet possible arribar fins aquí. Per molts anys.

 • El pròxim acte del 75è aniversari serà el proper diumenge a La Plana, quan el Círcol serà l’amfitrió de la F4 dels Campionats de Catalunya Sots21 Preferent amb el conjunt badaloní com a un dels 4 representants, després de superar l’eliminatòria a doble partit dels Quarts de Final. De seguida us detallem les incidències del duel amb el Tona.

  • I un altre apunt d’actualitat. Segueixen obertes les inscripcions pel II Torneig 3×3 Bàsquet Círcol del proper diumenge 5 de juny a La Plana. Més informació clicant l’enllaç.
   • 3x3circol
 • El cap de setmana competitiu es va encetar diumenge al matí amb el partit dels Petits de l’Escola de bàsquet a Sant Josep en el marc de la Trobada Final d’Escoles de Bàsquet del BBB, l’agrupació que acull tots els clubs de bàsquet base de Badalona. Davant el Badalonès, els més petits de la casa van demostrar un cop més la bona tasca desenvolupada al llarg d’aquesta temporada i l’evolució de l’equip. Una evolució creixent i espectacular.

 • Tarda frenètica d’activitats amb un doble menú a La Plana i un matx al CEM de la Ciutadella de Barcelona. Tots tres partits de gran transcendència. Les Júnior encetaven el dia amb el tercer i definitiu partit de la Lligueta de Quarts de Final de Campionats davant el SAMA de Vilanova. La victòria del Lleida davant el Cerdanyola, el dia anterior, feia que el Círcol depenés de si mateix per passar als Quarts de final de Campionats de Catalunya Interterritorial com a segon de grup. I ho van aconseguir en un partit molt disputat i on el SAMA va posar en moltes dificultats un Círcol que no va trobar la clau de volta al matx fins ben entrat el segon temps. Fins aleshores, una forta entrada a pista de les del Garraf va propiciar que marxessin del marcador al voltant dels 5 punts. Bona part gràcies a l’encert exterior. Després del descans, el Círcol ataca més fluid, eixuga distàncies i des de la bona pressió defensiva comença a allargar el marcador al seu favor, cosa que ja no deixaria de fer-ho. Un bon final rubrica l’accés del Círcol a la següent ronda de Campionats: un doble partit la setmana que ve amb el Joventut de L’Hospitalet amb una plaça a la F4 en joc. Enhorabona i molta sort.

  • Júnior femení - SAMA
 • Victòria de les Júior davant el SAMA de Vilanova

 • Tot seguit, el Sots21 es classificava brillantment per la F4 de la setmana que ve a La Plana que el Círcol organitzarà i farà d’amfitrió, després de derrotar al Tona. Després d’un inici envalentonat dels osonencs, que surten a retallar ràpidament l’average en contra de 13 punts en contra de l’anada, el Círcol passa a dominar la situació a partir del segon quart, des de la defensa. El Tona s’estanca en la vessant anotadora i els badalonins prenen les rendes a un marcador que marca un topall màxim de 21 punts al tercer quart. L’eliminatòria ja queda vist per sentència en aquest instant i els badalonins regulant esforços baixen un pistó la intensitat al darrer quart sense això si deixar de controlar el partit. Així doncs, clara victòria del Círcol al global dels 2 partits de quarts i conseqüentment brillant classificació per la F4 del dia 29 on s’enfrontarà al Lluïsos de Gràcia al segon torn de la jornada. Moltes felicitats a l’equip i molta sort.

  • Sots21 - Tona
 • Victòria del Sots21 davant el Tona
 • Mentrestant al CEM del Parc de la Ciutadella de Barcelona, Ciutat Vella i Círcol Cotonifici disputaven el segon partit del Play Off de permanència a la Regal Copa Catalunya. Amb l’1-0 a favor, el Sènior A badaloní buscava el segon i definitiu punt de l’eliminatòria. Però malauradament, no es va aconseguir. En un duel molt igualat però en la majoria de minuts de domini local a l’electrònic, el partit s’escola dels dits del Círcol Cotonifici als darrers instants des de la línia de tir lliure del Ciutat Vella. Així doncs, la permanència del Círcol Catòlic a la Divisió d’Honor del Bàsquet català es decidirà a La Plana, diumenge a les 19:30, just després de la final dels Campionats de Catalunya Sots21 Preferent on esperem tenir el Círcol com a contendent.

 • Així doncs, us emplacem des de ja a un gran diumenge de bàsquet en clau Círcol a La Plana on el vostre suport serà clau per obtenir dos preuats i grans premis. Recordeu: F4 dels Campionats de Catalunya Sots21 Preferent i tercer partit del Play Off de permanència a la Regal Copa Catalunya

 • Un diumenge, per cert, emmarcat en un gran cap de setmana per la secció on el Cadet A disputarà també la Final a 16 dels Campionats de Barcelona. Molta sort a tothom. En parlarem de tot plegat la setmana que ve.

 • Fins aleshores

 • Salut i cistelles