• La temporada del 75è aniversari del bàsquet al Círcol no podia tenir un millor final. La darrera jornada de competició, amb la F4 dels Campionats de Catalunya Cadet A2 amb la participació del Cadet A se solapava amb la segona edició del Torneig 3×3 que organitzava el bàsquet a La Plana. Dos escenaris de bàsquet que van concloure amb un èxit rutilant per posar el punt i final a la temporada 2015-2016, la temporada dels 75 anys de bàsquet a Can Cartrons.

 • Comencem el repàs a La Plana, amb l’èxit de la segona edició del Torneig 3×3 que va omplir de gom a gom tant el pavelló com les pistes exteriors habilitades. 75 equips, tants com anys té el bàsquet a Can Cartrons, repartits en les diverses categories, de molts llocs de la geografia catalana, no només de Badalona, uns 300 participants. Un rècord absolut que supera la marca d’inscrits de la primera edició. Des de primera hora del matí, amb tota la gent del bàsquet, involucrada en els aspectes organitzatius de l’acte es van anar succeint els partits, en format de 10 minuts cadascun. Al matí, torn pels més petits, amb els Premini, Mini i Infantil, així com la participació de l’Escola de Bàsquet del Círcol. A la tarda, torn per les categories Cadet, Júnior i Sènior. Molts partits i molta diversió per acabar la temporada de bàsquet a la ciutat amb bones sensacions i una gran resposta positiva per part dels participants. El 75è aniversari de la secció va estar present en una de les cistelles on es va habilitar un joc on es commemorava l’efemèride. En resum, més de 12 hores de bàsquet i entreteniment en una jornada exitosa en tots sentits. En la jornada del 3×3 vam conèixer els guanyadors del concurs de fotografia de l’Instagram del Círcol. Els guanyadors a la fotografia amb més suport i l’escollida pel jurat van rebre el seu premi. Enhorabona.

  • 3x3 1
 • Felicitar i agrair la feina de tots els voluntaris i gent de la casa que van estar preparant el II Torneig 3×3 del Bàsquet del Círcol i van estar controlant i coordinant tot el què passava en un gran diumenge de bàsquet. Així com, agrair a totes les institucions i empreses coŀlaboradores pel seu suport logístic per contribuir que aquesta festa del bàsquet a La Plana amb la gent del Círcol fos tot un èxit. Un èxit de tots.

  • 3x3 2
 • Mentrestant, a Sant Pere Pescador, a l’Alt Empordà, el Cadet A tancava el curs de competició amb un altre gran èxit. Els campions de Barcelona a la categoria A2, viatjaven a terres empordaneses per competir amb la resta de campions de les demarcacions catalanes pel títol a millor equip Cadet A2 del país. En segona semifinal, el Círcol jugava amb el Valls, representant de les comarques de Tarragona. El partit no va començar bé pels interessos badalonins. I és que els vallencs ràpidament van assolir un coixí d’11 punts que deixava el Círcol amb només 6 punts als primers compassos del matx. Els badalonins aturen el cop i es coŀloquen només a 4 punts del conjunt de l’Alt Camp. Al tercer període, amb un gran joc, el Círcol posa la primera pedra a l’accés a la final. Un exceŀlent 6-20, parcial del tercer acte, resultaria clau. Al darrer quart, els marges es mantenen amb un combatiu Valls que fa que el Círcol estigués sempre atent i no baixés la guàrdia. El Círcol doncs es classificava per la final de la tarda on jugaria amb el Sant Feliu de Guíxols, el campió de la Demarcació de Girona.

 • Una bona arrencada del Círcol a aquesta gran final de la tarda fa que assoleixin un màxim de 15 punts al tercer període, malgrat l’oposició fèrria d’una zona molt tancada dels gironins. A posteriori, els badalonins deixen que el Sant Feliu entri de nou al partit, sense tombar la truita però aportant èpica a un emocionant final de matx. Al final, victòria i Campionat de Catalunya Cadet A2 pel Círcol Catòlic de Badalona. Un gran èxit de tots els components de l’equip que han fet una gran feina per assolir un gran premi. Moltes felicitats a tots.

  • Cadet A campió Cat
 • Amb el 3×3 i el Campionat de Catalunya Cadet A2 tanquem curs oficial al bàsquet del Círcol amb magnífiques notícies. La temporada del 75è aniversari de la secció. Un any intens, on l’activat habitual de la secció s’ha sumat amb el reguitzell d’actes commemoratius com els concursos del Circontesta i a Instagram, del retorn de la històrica marca Cotonifici a la samarreta del primer equip masculí o la Festa del 20 de maig a Titus. Esportivament parlant, és la temporada, malauradament del descens del Sènior A a Primera Catalana i d’una exceŀlent temporada dels conjunts formatius amb presència a fases finals com el Cadet A, les Júnior o el Sots21, i sobretot d’una evolució creixent en l’aplicació teòrica i pràctica dels conceptes de bàsquet.

 • Tanquem doncs temporada i ja planifiquem la següent. Agrair a tots, la confiança dipositada amb la secció de bàsquet del Círcol i si voleu ens retrobarem de nou, després de les vacances d’estiu. Que tingueu tots un molt bon estiu i ens tornem a veure a finals d’agost.

 • Gràcies, bon estiu.

 • Salut i cistelles