Si un jugador/a vol rebre assistència mèdica perquè s’ha fet mal en un entrenament o partit ha de seguir les següents indicacions segons el tipus d’assistència que se’n derivi:

Visita ambulatòria:
Heu d’enviar un mail a basquetcircolbdn@gmail.com perquè us puguem obrir un “comunicat d’accident”. Ens heu de facilitar el nom i els dos cognoms del jugador/a; un telèfon de contacte, quin dia s’ha fet el mal i quina part del cos és l’afectada (braç dret, turmell…)
Us enviarem el comunicat. L’haureu de reenviar al correu que s’indica en el comunicat. L’asseguradora us respondrà el mail autoritzant o no l’assistència; us facilitaran un número de sinistre que és el que us demanarà el centre mèdic on vulgueu rebre assistència.
IMPORTANT:
– El jugador/a no podrà rebre assistència ambulatòria si prèviament no té el vist i plau de l’asseguradora i el número d’expedient.
– El fet d’obrir un Comunicat d’Accident ambulatori suposa un cost de 8 euros que es cobrarà a través del compte corrent del jugador/a.
Visita urgent:
• S’entén com a tal per la necessitat d’acudir immediatament en el moment posterior a l’accident, dins les primeres 24 hores des de que es produeix l’accident.
• En aquest cas el federat haurà de trucar al telèfon d’assistència 24 hores 902 102 687 on la companyia coordinarà l’assistència d’urgències en un centre concertat tot facilitant el número de sinistre i d’autorització corresponent.
• El federat haurà de comunicar en el moment de la trucada les seves dades, Nom i Cognoms, Número de llicència (DNI) i el Número de pòlissa (Totes aquestes dades apareixen a la llicència del federat).
• Per rebre assistència en el centre mèdic caldrà que el federat s’acrediti amb la seva llicència i aporti el número d’autorització facilitat per la companyia.
Després de rebre l’assistència cal que envieu un mail a: basquetcircolbdn@gmail.com perquè tenim l’OBLIGACIÓ de comunicar l’assistència d’Urgència. Per obrir el comunicat d’accident cal que ens indiqueu quin número de sinistre us han assignat.
IMPORTANT:
El fet d’obrir un Comunicat d’Accident urgent suposa un cost de 20 euros que es cobrarà a través del compte corrent del jugador/a.

Urgència de clínica vital:

Es pot anar directament al centre sanitari més proper.

• Només en cas d’Urgència Clínica Vital es podrà acudir directament al centre sanitari més proper. Un cop superada l’assistència d’urgències, el lesionat haurà de ser traslladat a un centre mèdic concertat.
• En cas de permanència en un CENTRE MÈDIC NO CONCERTAT la Companyia no es farà càrrec dels costos de l’atenció prestada.
• La Companyia no es farà càrrec dels costos derivats d’assistències en centres no concertats o de la Seguretat Social excepte en els casos d’urgència vital. En el cas que es facturessin a la Companyia, aquesta podria repercutir-los en l’assegurat.
L’HOSPITAL MUNICIPAL DE BADALONA I L’HOSPITAL GERMANS TRIAS I PUJOL (CAN RUTI), NO SÓN CENTRES CONCERTATS.
Després de rebre l’assistència cal que envieu un mail a: basquetcircolbdn@gmail.com perquè tenim l’OBLIGACIÓ de comunicar l’assistència de risc vital. Per obrir el comunicat d’accident ens heu de facilitar el nom i els dos cognoms del jugador/a; un telèfon de contacte i a quin centre ha rebut l’assistència.

IMPORTANT:
El fet d’obrir un Comunicat d’Accident urgent suposa un cost de 20 euros que es cobrarà a través del compte corrent del jugador/a.