El Círcol es queda” Així va començar la trobada informativa que va reunir prop de 200 socis al teatre de l’entitat. Va ser un espai de celebració i reflexió col·lectiva de l’important pas que acaba de fer el Círcol, una entitat amb més de 170 anys d’història. Va ser una trobada on la il·lusió i la força del conjunt es van trobar i van brindar per la gran fita aconseguida.

explicacio trobada

En un primer moment, la Junta actual va explicar com havia estat el tram final del procés que ha portat a l’entitat a acabar sent propietaris de la finca on des de fa més de 70 anys hi ha la seva seu social. Tot seguit, espai pels aclariments i les felicitacions per acabar en un moment històric i emblemàtic: un brindis col·lectiu sota el crit de Visca el Círcol.

La compra de la finca significa que el Círcol pot seguir fent les seves activitats com fins ara. Finalment la històrica seu no es transformarà en un bloc de pisos i la ciutat pot seguir comptant amb un teatre i un espai social i cultural al costat de la plaça de la Vila. Les felicitacions per aqeusta fita aconseguida arriben cada dia des de diferents punts de la ciutat i del país: diferents ateneus catalans, entitats socials de Badalona i gent particular s’han acostat a l’entitat per felicitar i agraïr l’important pas que s’ha fet.

La Junta va anunciar també un ambiciós projecte batejat com a “Fes-te soci per un any”. Aquest projecte es presentarà en les properes setmanes i té com objectiu acostar el Círcol al món de la cultura, la política, l’esport i la societat en general, alhora que pugui significar una receptor de solidaritat per l’entitat.

Finalment, doncs, el teatre va sentir la màxima sobre la qual s’ha treballat i s’ha patit tan en els darrers mesos: #elCírcolesqueda!