El bàsquet del Círcol ha canviat un dels càrrecs de referència, el de director tècnic de la secció.

Després de 3 temporades l’Andreu Lladó passa el relleu a en Miki Segura.

L’Andreu ha treballat 3 anys pel club després de ser jugador i entrenador de l’entitat durant moltes temporades. En les 3 campanyes com a director tècnic, el Bàsquet del Círcol ha fet un pas endavant en estructura i filosofia, fent-se un lloc important en el panorama del bàsquet de la ciutat. L’Andreu ha tancat la seva etapa com a director tècnic després de la celebració del 75è aniversari del club i amb la consolidació del Torneig 3×3. A més a més, ha aconsegui, fruït del treball honest i il·lusionant convertir el Círcol en un referent tan en l’àmbit badaloní com català. No tan sols a nivell de resultats competitius, sinó en la manera de relacionar-se amb altres clubs i de posicionar-se com a entitat seriosa i professional.

circol bas

Ara torna en Miki Segura. Ell agafa el relleu de la feina fet per l’Andreu Lladó. En Miki arriba amb unes credencials impecables després de la feina feta a l’Arenys Bàsquet en les darreres temporades. Al club maresmenc ha consolidat una estructura esportiva sense precedents a l’entitat, potenciant el bàsquet femení i la competició d’alt nivell. Les etapes de formació en direcció esportiva de’n Miki l’han fet passar pel Joventut, el Círcol en una breu etapa, el Bàsquet Menorca i l’Arenys. És un badaloní i amant del bàsquet que arriba al Círcol amb noves idees i una gran il·lusió. Des de l’entitat el rebem amb els braços oberts i amb moltes ganes de començar a veure els fruits del seu treball.

circol bas mirant

Per tot això ens fa molt contents dir: Gràcies Andreu, benvingut Miki!