Comença una nova temporada al Círcol i amb ella arriba un nou concepte pel bar de l’entitat. Cares noves amb noves idees.

Després de tot un mes d’obres de rehabilitació i adequació de l’espai, el bar està apunt per obrir les portes. Durant tot l’agost el local s’ha remodelat, recuperant la imatge més clàssica i adaptant-la als temps d’avui en dia. Una combinació màgica entre l’ahir, l’avui i el demà que caracteritza tot el que és i ha de ser el Círcol.

foto bar

La gent del Bar vol presentar el nou espai i ho vol fer amb els socis i sòcies del Círcol, així com amb tota la gent de Badalona. Per això, el diumenge dia 4 a les 7 de la tarda hi haurà una petita festa de presentació. Una festa que servirà també per veure’ns tots i totes i començar a engegar màquines de cara a la temporada que tot just comencem.