Aquest passat cap de setmana han començat els primers Campionats de Lliga de la temporada 2016-2017 a la Federació Catalana de Bàsquet.

En el cas del Círcol, els dos Sèniors masculins del club han iniciat els seus particulars camins als tornejos de la regularitat amb dues victòries a domicili i amb magnífiques sensacions de joc.

Ara repassem aquesta primera jornada de Lliga pel Círcol Cotonifici a Primera i el Sènior B a Tercera, però abans mirem el retrovisor per fer un repàs als amistosos que han disputat alguns equips del Círcol les darreres dues setmanes abans d’arribar a aquí.

Han estat dues setmanes d’entrenaments i partits per acoblar peces i sistemes sumats amb partits i tornejos que van resultar satisfactoris per seguir enfilant camí cap a la nova temporada que arrencarà a ple rendiment el primer cap de setmana d’octubre.

A tall d’exemple, el cap de setmana de la Diada, els dos Júniors masculins de la casa van disputar la Copa Maresme en diverses localitats de la comarca. Bones sensacions del Júnior A que va anar de menys a més al llarg dels 3 partits que va disputar, millorant sensacions quart a quart i duel a duel, i uns jugadors que van anar assimilant de  els primers conceptes teòrics i tècnics que marcaran els primers passos de la temporada del conjunt de Jordi Garcia i David Aldabert.

El Júnior B també va disputar la Copa Maresme amb sensacions creixents a mesura que avançava el cap de setmana on va arribar diumenge a les semifinals de la competició jugant davant d’equips de segon any amb físics superiors.

Júnior B - Copa Maresme

El Júnior B va arribar a les semifinals de la Copa Maresme

El Sènior B a Cabrils, el Sots21, el Júnior A femení a Manresa, el Sènior A dimecres passat a La Plana, o ahir a Sant Quirze un doble amistós del Júnior B femení i les Sènior amb el conjunt vallesà (triomf de les Júnior que van ser molt superiors al rival i desfeta de les Sènior, el Círcol Centre Mèdic La Vila, davant d’un Sant Quirze amb més físic i experiència que es va imposar a un Círcol que el seu joc es va basar en la velocitat de les accions) també van disputar amistosos per tal de preparar l’inici de la Lliga que aquest cap de setmana ja ha arrencat pels dos Sèniors masculins de la casa.

I la Lliga s’encetà, dissabte passat, amb la reentré del Círcol Cotonifici, el Sènior A, a Primera Catalana, dos anys després. Era al camp de l’AECAM, a Malgrat, on els badalonins, amb una plantilla molt renovada, van treure una gran victòria a domicili amb bones sensacions des del salt inicial i posant les bases del triomf ja al descans on vencia dels 14 punts que marcaria finalment el marcador final.

I de l’Alt Maresme marxem a La Selva per relatar-vos el gran debut del Sènior B a la pista del Sils, a la primera jornada de la Lliga de Tercera Catalana. Davant d’un equip rocós i veterà, un Círcol molt jove i amb el 90% de la plantilla de l’any passat, va sortir per totes i va aconseguir un coixí de 10 punts ràpidament, gràcies al bon treball interior, guanyant l’esquena rival i jugant amb les parelles interiors i una gran defensa. Després de marxar d’11 punts al descans, a la represa, la màquina del Círcol carbura al 100%. Gràcies a l’anticipació defensiva i a la recuperació de pilota, els badalonins marxen definitivament del marcador arribant a guanyar de més de 30 punts a poc més del final. Al final, un triomf solvent, valuós, per ser l’estrena i amb bones sensacions del Círcol.

Sils- Sènior B

Victòria del Sènior B a la pista del Sils

Amb aquestes dues grans victòries tanquem el primer cap de setmana de Lliga pel Círcol amb una gran arrencada de curs. Felicitats a tots.

La setmana que ve arrenquen Lligues el Cadet Interterritorial masculí i el Júnior A femení, a part de veure el debut dels Sèniors masculins a La Plana. Divendres us farem agenda i en parlarem el dilluns vinent.

Bona setmana

Salut i cistelles