El bàsquet del Círcol tanca el primer mes complert de competició, setembre, amb un ple de 5 bones notícies pels 5 equips que han disputat competicions de Lliga.

A expenses que la setmana que ve, tots els equips de la secció entrin en competició oficial, el cap de setmana Círcol es trama entre la competició oficial i tornejos i amistosos de posada a punt dels equips de cara a l’inici de la temporada.

Aquests són els resultats de la jornada

Resultats 24 25 de setembre

Abans d’entrar en el relat de la jornada en competició oficial, fem un repàs a aquests amistosos i partits de pretemporada pels equips del Círcol.

El Premini va disputar amistós a La Plaça del Gas amb Badalonès, el primer d’aquest nou equip sorgit de la nostra prolífica i creixent Escola de Bàsquet. Al mateix temps, Sots25 i Júnior A disputaven al Centre Parroquial de Sant Josep, dos amistosos amb el Badalonès. Compromís amistós també pel Sots21 a Ausiàs March amb el Sant Andreu de Natzaret resolt amb solvència des del salt inicial i gràcies a una de les armes característiques de l’equip, el contraatac. Victòria solvent, en un partit ensopit, del Júnior B masculí a la pista del Boet Mataró. Compromisos amistosos també pel Sots25 a la pista del Sant Joan de Mata, diumenge, entre altres, que van conformant el que ha de ser l’esquelet i model de joc dels equips en l’inici de la temporada que com diem, pren velocitat de creuer, la setmana que ve.

Amistós Júnior B Boet

El Júnior B va disputar un amistós a la pista del Boet de Mataró

A Casagemes, aquest cap de setmana s’ha disputat la Copa Badalona en format Mini, amb participació del Mini A de Jordi Garcia, Pol Catalán i Álvaro Puertas. Dos partits amb Minguella i Cultural, que més enllà dels guarismes, han deixat magnífiques sensacions de treball, feina i d’evolució creixent. Enhorabona i a seguir treballant.

Fet aquests apunts de pretemporada, entrem a desgranar-vos, els 5 partits oficials de Lliga amb participació Círcol que s’han disputat aquest darrer cap de setmana del mes de setembre.

Obria foc, el Júnior A Femení, a la pista del Sant Gervasi de Mollet, al debut del Círcol a Interterritorial, després de caure a les fases de Preferent a l’agost. Les noies de Jaume Lleal i David Aldabert van guanyar amb molta rotunditat (43 punts de marge), malgrat els errors i alguns aspectes per polir encara en aquest inici de temporada. Amb un equip ja amb un mes de rodatge, aquest fet es va veure palès també a la pista vallesana.

L’altre Júnior femení de la casa, el B, debutava a la Lliga, visitant la pista del Neus de Santa Coloma  i traient una gran victòria. Van dominar els 4 quarts del duel, marcant una gran intensitat defensiva i sabent patir en els moments difícils del matx, quan les locals es van posar a tan sols un punt de les badalonines a inicis del tercer període. Al final, el Círcol treu un sòlid avantatge al marcador amb un bon partit global. Enhorabona.

Neus - Júnior B femení

Victòria del Júnior B femení a la pista del Neus

I a Casagemes, el Cadet Interterritorial masculí debutà en competició oficial en un dur i complicat compromís amb el Mollet. Fou un matx travat, lent, jugat a baixes revolucions i amb moltes aturades. En els instants que el Círcol pot imprimir velocitat al joc, els locals trenquen la defensa vallesana i obren forat sense que el Mollet deixi de petja al rival. Un gran darrer quart dels homes de Gerard Castro i Xesco Gotzens consolida i segella l’avantatge adquirida al voltant dels 12 punts per endur-se una complexa i meritòria victòria. Moltes felicitats.

Cadet Masculí - CB Mollet

Victòria del Cadet masculí davant el Mollet

Per diumenge deixàvem el debut a casa, a La Plana, dels dos Sèniors masculins de la casa. I els dos resolien els compromisos amb victòria.

Obria foc el Círcol Cotonifici – Salt a la segona jornada a la Primera Catalana. Els gironins van comandar les primeres operacions del matx gràcies a una sèrie de triples anotats d’arrencada que els situen amb un marge de fins a 12 punts de diferència a meitats de primer quart. En aquest instant, els locals prenen el pols del duel i iguala l’encontre. No és fins a les acaballes del tercer quart, que el Círcol Cotonifici agafa definitivament les rendes del matx i fa el break definitiu amb una renda màxima favorable de 14 punts.

Círcol Cotonifici - Salt

Victòria del Círcol Cotonifici davant el Salt

Finalment, el Sènior B tancava la jornada amb victòria sobre l’ABB en un dels múltiples derbis que viurem aquest any a Tercera Catalana. En un fluix partit dels homes de Ricard Santiago i Jordi Garcia, el Círcol treu un important triomf per mantenir-se al pom de dalt de la taula classificatòria. Al Círcol li va faltar fluidesa, ritme i idees per doblegar al seu rival ciutadà de Bufalà. De fet, els primers compassos del partit són visitants. Per un marge sempre curt, però, els de La Plana no poden capgirar la truita fins a meitats del tercer quart on veiem els millors minuts del Círcol, que per fi, agafa la batuta del duel i marxa per sobre dels 10 punts a l’electrònic. Distància que és retallada al final per l’ABB.

Sènior B - ABB

Victòria del Sènior B al derbi amb l’ABB

Amb aquesta victòria del Sènior B tanquem una gran jornada pel Círcol amb 5 partits i 5 victòries per tancar setembre en clau bàsquet.

I abans d’acabar, un apunt d’actualitat de la secció. Com cada any, coincidint amb l’inici de la Lliga Endesa, el bàsquet del Círcol torna a obrir la seva Lliga privada del joc Supermanager.

Lliga privada: Bàsquet Círcol 2016/17

Contrasenya: basquetcircol

Supermanager

I així tanquem setmana, tot esperant ja el proper cap de setmana on entraran en competició la resta d’equips Círcol que mancaven aquesta temporada amb la primera jornada a les altres Lligues i categories de la Federació Catalana de Bàsquet.

Fins a la setmana que ve

Salut i cistelles