S’aproxima el cap de setmana, i això vol dir que tornem a tenir partits! A més, demà ja entren en competició oficial tots els equips de promoció, des dels preminis fins als sots 25. Per tant, gaudirem d’un cap de setmana amb un total de 13 equips que disputen els seus partits a Badalona.

Els nous preminis masculí i femení debuten a Casagemes, juntament amb els dos minis. L’infantil i el cadet femení també jugaran el matí de dissabte com a locals. D’altre banda, tindrem una jornada de derbis apassionants: el júnior A i el Sènior B visiten la pista del Sant Andreu de Natzaret, i el sots 21 jugarà a La Plana davant l’Ademar. Finalment, la jornada la tancarà el Sènior A, que intentarà mantenir-se invicte a la Primera Catalana i sumar la tercera victòria consecutiva a la pista de l’AE Minguella.

Molta sort a tots i totes!

agenda-1-2-doctubre