Benvolguts socis i sòcies,
En compliment dels estatuts, hem convocat l’assemblea general ordinària de socis i sòcies el dia 23 d’octubre de 2016 a les 11 hores, al local social de l’entitat, carrer Sant Anastasi, 2 de Badalona.
L’Assemblea comptarà amb el següent ordre del dia:
  1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
  2. Lectura de la memòria anual i informe de les seccions.
  3. Lectura i aprovació de l’estat de comptes de l’exercici 2015-2016
  4. Pressupost 2016-2017.
  5. Informe de la presidència.
  6. Presentació nou equip tècnic
  7. Proposta Canvi estatuts
  8. Torn obert de paraules.

(si no has rebut el correu amb la convocatòria i la papereta de delegació de vot, demana’l a la secretaria del Círcol via correu electrònic ( elcircol@elcircol.cat) o de forma presencial els dilluns i els dijous a la tarda en horari d’atenció al públic)

Coincidint amb l’ocasió, la Dramàtica del Círcol presenta el primer espectacle de la temporada: l’obra “Sóc Lletja” de Sergi Belbel.
Article: Sóc Lletja, recta final

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 22 d’octubre a les 21:30h i el diumenge 23 a les 18:30h. Durant l’espectacle del diumenge es farà el tradicional reconeixement dels socis i sòcies que aquest 2016 compleixen 50 anys de pertinença al Círcol.