Després de 6 setmanes de competició ha entrat en joc el darrer equip de la secció que faltava per fer-ho: el Sènior femení. I ho va fer per partida doble, jugant dissabte, el partit de la jornada regular i diumenge, el partit aplaçat de la primera jornada de Lliga. Repassem, tot seguit, la jornada del Círcol Centre Mèdic La Vila i els altres ítems del cap de setmana pels equips de la casa, que han disputat majoritàriament els seus encontres fora de Badalona.

Aquests són els resultats de la jornada

Resultats 15-16 d'octubre

Abans de marxar de ruta, però, la jornada s’encetà, amb un derbi a Sant Josep entre el Badalonès i el Premini masculí, el Círcol Gràfiques Venus. La superioritat física dels locals i la grandària del terreny de joc es va fer palesa ben aviat. Tot i l’esforç, el Círcol es va veure superat en tot moment.

Al mateix temps, a Casagemes, matinal de dissabte amb el Mini B primer i el Premini femení a continuació.

Els nois de Roger Rubio i Marcel Climent continuen amb pas ferm la seva evolució a la categoria amb un bon partit enfront el Grup Barna. Malgrat que el duel es va girar d’esquena pels badalonins des del salt inicial, amb uns barcelonins més intensos i implicats, després del descans, el Círcol comença a jugar més fluid i a trobar millors situacions. Els locals retallen marges fins l’entrada al 8è període, on el Grup Barna amb un parcial de 0-14 trenca definitivament el matx. Es comencen a albirar senyals de joc col·lectiu i de compenetració.

Tot seguit, gran victòria, primera de la temporada, del Premini femení davant el Sant Josep, en un matx que va ser de color blau absolutament, on va enllaçar alguns períodes sense rebre cistella. Va tancar marcador a inicis del sisè període. Intensitat, ritme, bones situacions d’atac i lluita van ser les claus de la victòria del conjunt de David Aldabert, Estel Sallas i Núria Arimont que encara té marge de millora i sobretot ganes de fer-ho.

I ara si, marxem de ruta, seguint l’estela dels nostres equips.

Obrim a Mollet amb la victòria de l’infantil femení en un partit fluix partit global i de baixes revolucions i ritme local. La qualitat del Círcol va decantar la balança.

Al Maresme, derrota del Preinfantil a la pròrroga al camp del Premià de Dalt. Malgrat a arribar a guanyar de 12 a manca de 3 minuts, els nervis per voler tancar el partit, traeixen els badalonins que veuen com els maresmencs retallen marges i forcen el temps extra amb un triple sobre la botzina. Als cinc minuts de prolongació, el Premià comanda les operacions i guanya el partit.

A L’Hospitalet, bon partit del Cadet Femení a pista del Sant Josep Obrer, tot i la derrota. Les riberenques van agafar distàncies al marcador pels volts dels 12 punts, que el Círcol va remuntar fins a dues vegades. Als darrers instants, i en un tercer intent d’aixecar el partit, amb un ruix final, les badalonines es van posar a tant sols 4 punts. La remuntada no es va poder culminar però les sensacions deixades a pista van ser molt positives.

mini-b-grup-barna

Gran partit del Mini B davant del Círcol davant el Grup Barna

L’infantil masculí venç a Cardedeu en un duel on el Círcol pren el marge definitiu en l’inici i ja no el deixa anar, en un partit fluix dels nois de Jaume Lleal i Ramon Domeng.

A Torelló, clar triomf del Júnior A davant el conjunt osonenc gràcies a un gran encert en el llançament que va permetre obrir forat i, en certa mesura, compensar les llacunes defensives d’un Círcol que es va mostrar irregular en aquest apartat, sobretot al darrer quart.

A Cabrera, derrota d’un sol punt del Sènior A, el Círcol Cotonifici a Primera Catalana. En un partit amb molts altibaixos arriba a guanyar de 12 punts. Però els maresmencs retallen marges a l’arribada al descans. A la sortida de vestidors, els locals prenen les primeres iniciatives fins que el Círcol atura el cop i torna a igualar l’encontre. Amb empat al marcador i a 20 segons pel final, entrem en el clímax del partit. El Círcol recupera la pilota però erra el darrer atac per desencallar el marcador. Tocarà jugar una pròrroga. Un temps extra marcat pel poc encert a banda i banda de la pista i la moneda que, finalment, cau del bàndol del Cabrera per un sol punt.

Seguim al Maresme per relatar-vos l’ajustada i merescuda victòria del Sots25 a Cabrils de només 6 punts en un duel on va saber patir i va tenir molts bons moments de joc i treball col·lectiu.

Primera derrota del Sots21 Preferent a la complicada pista del Salt. Davant del primer rival important de la temporada, el Círcol no va saber atacar la zona rival que va empetitir-los malgrat l’actitud i les bones intencions.

Al districte de Ciutat Vella de Barcelona, el Sènior femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila, debutava a la Lliga de Tercera 2016-2017 amb clara derrota de 17 punts, davant d’un potent conjunt en tots els aspectes.

L’endemà, diumenge, les Júnior B femení obrien la jornada, en l’únic partit del dia del Círcol com a local. Ho feia rebent el Bàsquet Molins, el líder de la lliga juntament amb el Círcol i que com el conjunt badaloní no sabia encara que era perdre. A La Plana, el Círcol va posar primer les cartes sobre la taula. Amb un 11-1 als primers minuts amb un joc ràpid i dominant el rebot les noies de David Manzanares i David Palomares supleixen la manca de físic respecte al Molins. Després d’un intent de reacció de les del Baix Llobregat, que es posen a 4, les badalonines tornen a apretar l’accelerador i marxen de l’electrònic assolint marges de 15 punts a la ratlla del descans. A la tornada de vestidors, el Molins pren la iniciativa, retalla marges i deixa el marcador obert per un darrer quart que resultaria decisiu. El Círcol s’endormisca i tota la bona feina feta fins al moment s’esvaeix a mercè d’un Molins que passa de ser clarament dominat a dominador. A falta de 4 minuts pel final del matx, quan més sota les cordes estava el Círcol, les badalonines desperten i tornen a marcar el compàs del duel per esllanguir l’electrònic fins als 9 punts finals per segellar un important i valuós triomf que més enllà del fet de guanyar els aportarà, vist el desenvolupament global del matx, un punt de maduresa i una lliçó d’aprenentatge pel futur alhora d’encarar situacions compromeses. Amb la victòria davant el Molins , el Círcol és l’únic equip invicte de la Lliga juntament amb el Sant Boi.

A Granollers, el Júnior A femení visitava la pista del carrer Girona, on va caure derrotat, en un mal partit, on malgrat la zona plantejada per les vallesanes, durant bona part del duel, el Círcol li va marcar ritme i intensitat.

Si a L’Hospitalet, les Cadet queien dissabte, a la vila riberenca, el Cadet Interterritorial masculí queia en un molt bon partit en línies generals, on els detalls i alguns moments de desconnexió van marcar el resultat final.

La tarda de diumenge era monopolitzada per dos enfrontaments en clau Sènior a la mateixa hora.

A Badalona, derbi al Poliesportiu de Montigalà entre el Badalonès i el Sènior femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila, corresponent a la primera jornada de Lliga que es va ajornar al seu dia fins avui. En un gran partit, les noies de Lluís Alarcón es van treure el mal regust de boca del duel de dissabte amb un partidàs col.lectiu que va dominar en tot moment. La setmana que ve, debut a casa.

La jornada Círcol es tancava a Mataró amb la visita del Sènior B a l’Eusebi Millán, la pista del Boet. Derrota en un partit on la defensa va ser crucial. Els maresmencs surten amb uns marxa més i marxen de 8-9 punts. Des de la defensa, el Círcol eixuga diferencies fent valer el seu bon joc interior per parelles. Al descans igualtat absoluta. A la represa, veiem un gran Círcol que recupera boles i pren un avantatge més o menys sòlid. Al darrer quart, el plantejament defensiu del Boet encalla l’ofensiva del Círcol que en 3 minuts no anota a cistella, no sap gestionar la situació i fa que el conjunt local retalli marges i capgiri el marcador. Un parcial de 6-0 al darrer minut acaba amb tota esperança de remuntada del Círcol.

I aixi tanquem un nou i intens cap de setmana al bàsquet de Can Cartrons. Doblement intens pel Sènior femení que ja s’ha estrenat. L’últim debut que faltava. La temporada ja està al 100% en marxa.

Fins la setmana que ve.

Salut i cistelles