El segon cap de setmana del mes de novembre ha estat un cap de setmana complert amb un preludi i un epíleg que han servit per jugar diferents partits ajornats al seu dia. Cap de setmana, a més, on els equips de promoció han començat la segona volta de la primera fase a les lligues respectives.

Aquests són els resultats de la jornada

resultats-12-13-de-novembre

La setmana esportiva al bàsquet arrencava al Centre Parroquial amb un clàssic badaloní en categoria Cadet masculí Interterritorial entre el Sant Josep i el conjunt de Gerard Castro i Xesco Gotzens. El duel només va durar 15 minuts, quan el Círcol va aguantar l’empit local amb bones fases de joc. A posteriori, el Sant Josep trinxa per complet el partit i tota opció de lluitar per la victòria. Els visitants es van deixar anar quan l’encontre ja anava pel camí del pedregar.

El derbi de dimecres era el pròleg del gruix de la jornada que es va jugar al cap de setmana.

Com hem dit aquesta va ser la primera jornada de la segona volta pels equips de promoció. Ja hem passat el primer quart de la temporada i ja s’evidencien signes clars d’evolució cap al sentit que els tècnics aspiren dels seus equips amb l’ajuda de la bona feina global dels jugadors.

Clar exemple del que us expliquem el trobem en el primer partit del dissabte. Al Municipal de Can Ricart, la pista del Femení Sant Adrià, el Premini femení va fer un partit radicalment diferent del primer partit de la temporada, a Casagemes. El Círcol realitzà un gran encontre on es va mostrar molt regular al llarg dels 48 minuts de joc, amb alt nivell de concentració, tensió, actitud, bona lectura de joc, tant amb pilota com sense ella, i sabent interpretar les diferents situacions del matx. En definitiva, un partit radicalment diferent del de fa tan sols, un mes i mig. El millor partit de la temporada se salda en una magnífica victòria.

Seguim de ruta a Vilassar de Dalt on l’infantil femení no va tenir el dia i va fer un molt fluix partit on va estar més pendent de factors no controlables i aliens a l’equip que en desenvolupar el seu joc. Un període de 12-0 en contra va ser un primer símptoma que les coses no van rutllar a pista. Molts ànims i a seguir treballant.

Vilassar - Infantil femení

Salt inicial del duel de l’Infantil femení a Vilassar

El Mini B segueix creixent i de la mateixa manera que a la resta de conjunts de la casa, la cara a meitats de novembre és molt diferent de la de l’arrencada de curs. Malgrat el resultat, molt bona imatge del Círcol a Sant Joan Despí on vam poder evidenciar primers signes de joc col·lectiu amb el contraatac com a cirereta del pastís. L’equip ja pren consciència del què juguen i el perquè ho fan així. Millora constant i creixent.

Barcelona va ser un focus important d’activitat Círcol aquesta jornada i sobretot als primers compassos de dissabte.

L’estrena del Preinfantil a la segona volta de la primera fase de campanya es disputava al districte de Gràcia i davant l’intractable líder de la Lliga, el Vedruna. Això no vol dir, ni de bon tros, que el Círcol es cohibís davant el rival ni competís. Ans al contrari. La diferència de 60 punts al partit d’anada, a casa, a Països Catalans, es reduí dràsticament al patí de l’Escola de Gran de Gràcia de la capital catalana. S’albiren detalls i interessants moviments que denoten l’evolució i el pas endavant de l’equip.

No marxem de Gràcia. A la pista del PALCAM, el Premini masculi, el Círcol Gràfiques Venus va ser molt superior al seu rival en molts aspectes i mostrant molt bona actitud. Un altre dels molts exemple de millora respecte a l’inici de temporada. A l’anada

A Esparreguera, la cara del Cadet masculí Interterritorial va canviar radicalment de què va mostrar dimecres passat a Sant Josep. Malgrat la derrota amb el segon classificat de la taula, el Círcol va mostrar solidesa mental, concentració i capacitat de treball. Un bon estímul per seguir treballant pel futur.

L’últim viatge d’aquesta ruta de dissabte al matí ens duu a Sabadell, a la pista del Sant Nicolau on el Cadet femení va treure una soferta victòria. El Círcol Gràfiques Venus va fer un mal partit on no va poder tenir continuïtat en les accions, va perdre moltes pilotes en zona de construcció ofensiva i no va tenir la duresa ni la intensitat necessària per competir amb un tosc rival.

Entre tants desplaçaments, només un equip del Círcol va jugar a Badalona, en la matinal de dissabte. Al pati de l’Escola Salesians, el Mini A no va poder fer res davant la superioritat física, sobretot en el joc interior del conjunt local. Malgrat que va tenir alguns moments on el Círcol va poder jugar amb rapidesa i sense bot, els Salesians es van mostrar meridianament millors.

Després de dinar l’acció es traslladava a Arenys amb el duel del Júnior A femení a la vil·la maresmenca d’on va tornar a casa amb victòria després d’un fluix partit resolt des de l’aportació ofensiva, ja que va mancar treball i intensitat en defensa, malgrat la diferència final a l’electrònic. Després d’un primer quart igualat, la resistència de l’Arenys decau i el Círcol marca distàncies definitives.

A L’Hospitalet, el Sènior Femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila no va poder fer res davant d’un AESE que es va mostrar intractable davant d’un molt fluix Círcol.

I a Tona, derrota del Júnior A a la complicada pista osonenca on mai va trobar el seu ritme nia la seva manera de jugar davant d’un rival que va plantejar moltes dificultats al Círcol que a més va veure com tres lesions durant l’encontre els condicionava encara més.

tona-junior-a

Derrota del Júnior A a Tona

A Badalona, la tarda de dissabte es bifurcava a Llefià i a La Plana.

En un escenari inèdit i en horari diferent de l’habitual, la pista del Dr Bassols de Llefià, el Júnior B vencia al Viladecavalls. El partit va començar amb un ritme molt baix de revolucions amb molts errors no forçats i amb molt baixa anotació. Després del descans trobem la millor versió del Circol que amb un parcial de 32-9 al tercer quart rubrica la victòria badalonina. Recupera bones sensacions i dinàmiques i amb un augment d’intensitat i una baixada del nivell de joc vallesà liquida el duel que al darrer quart serveix per marcar-se objectius dins del mateix duel. En definitiva, nova victòria abans d’afrontar un proper cap de setmana intens amb doble compromís.

I a La Plana, el Sots25 va començar molt dispers el seu partit davant l’Argentona que tancava el dia basquetbolísticament parlant. Va arribar a caure de 8 punts a l’entrada del segon període. A posteriori, el Círcol s’assenta al parquet i iguala el duel, camí de vestidors. A la represa, l’Argentona surt amb una marxa més que fa que el Círcol arrossegui un parcial sempre al voltant dels 4-6 punts en contra. Al darrer període la diferència és ja insalvable i l’Argentona amb tres triples acaba amb tota esperança de remuntada d’un partit que el Círcol tenia coll amunt des del salt inicial.

Diumenge cap-i-cua que s’obria amb un Círcol – UBSA i es tancava amb un altre duel veïnal entre els dos equips.

A Pomar, obria foc, el duel del Sots21 B. L’UBSA va ser molt superior en tot moment i amb un parcial de 5-29 al segon període va marcar i condicionar per complet un fluix partit del Círcol.

A La Plana, doble menú matinal.

Primer amb el Júnior B femení que va derrotar al Sagrat Cor de l’Eixample barceloní clarament sense exigir-se massa i en un duel on es va complir l’expedient sense oposició del rival i un partit de perfil baix i sense exigir-se en excés del Círcol.

Tot seguit, suada victòria de l’Infantil masculí davant el Vilanova del Vallès on una mala primera part dóna pas a una millor segona part on es marca un plus d’intensitat, ambició i treball per assolir el triomf.

I a Barcelona, al Poliesportiu de l’Estació del Nord, a tocar de l’Arc de Triomf, al districte de Sant Martí, el Sots21 va al Ramon Llull en l’únic desplaçament del diumenge en clau Círcol. Igualtat en la primera meitat amb un Círcol que anava amb una marxa menys d’intensitat, cosa que feia que el duel fos molt igualat, fins a gairebé la ratlla del descans quan els badalonins vam començar a prendre distàncies al rival i a augmentar l’exigència defensiva, eixugant l’anotació local. A la sortida de vestidors, un fred Círcol veia com un arrauxat Ramon Llull remuntava en dos minuts tot el desavantatge. La igualtat imperava de nou. No és fins al darrer minut que des del tir lliure i un bon ruix final i per millor talent, el Círcol tira endavant un partit extremament complicat davant un rival que va oposar molta resistència.

El darrer partit del cap de setmana el disputava el Sènior A, el Círcol Cotonifici davant l’UBSA a La Plana en l’encontre de Primera Catalana entre dos equips veïns empatats a la taula classificatòria amb el mateix balanç de victòries – derrotes. Després d’un igualat primer quart, el Círcol marxa, camí de vestidors, fent un magnífic parcial de 26 a 8 que posa una primera pedra al camí de la victòria. La fèrria defensa local, que s’endureix progressivament amb el pas dels minuts i un gran encert resulten definitoris de la dinàmica del partit fins aleshores. A la segona part es manté la dinàmica i fins i tot amplia marges per donar al Círcol una gran victòria en el millor partit de la temporada al parquet del Passatge de La Plana.

senior-a-ubsa

Gran victòria del Círcol Cotonifici en el millor partit de la temporada

Aquest cap de setmana va tenir un epíleg final, ahir dimarts amb el partit del Mini B a la pista del Manyanet Sant Andreu de Barcelona, ajornat la setmana passada. Victòria del conjunt badaloní que va notar les adversitats de jugar a un camp descobert, de nit i amb el fred propi de l’època. L’equip va treure el matx endavant amb actitud tot i la manca d’encert i de no jugar amb fluïdesa.

Us recordem, per acabar, que encara teniu temps d’encarregar la dessuadora i els mitjons del Círcol. El nostre regal de Nadal per a vosaltres. Més informació al següent enllaç

I així, més que el cap de setmana, tanquem tota una setmana completa d’activitat i d’actualitat esportiva al bàsquet de Can Cartrons. Ànims a tots i a seguir treballant

Tornarem dimecres que ve amb el repàs de la jornada que ve que ja s’acosta. Que tingueu bona setmana

Salut i cistelles