Després de l’èxit de Sóc Lletja al teatre del Círcol, el cap de setmana 22 i 23 d’octubre el planter de la dramàtica tornarà a l’escenari del centre cívic la Colina diumenge 4 de desembre a les 19.00h.

L’últim cap de setmana d’octubre, la gent sortia del teatre sorpresa i alhora captivada. Sóc lletja deixava als espectadors del Círcol moltes rialles però al mateix temps una forta reflexió sobre la importància de l’estètica a les nostres vides.

El muntatge compta amb una posada escena fresca i innovadora i uns actors joves i actius. La història de la Lletja parteix de la senzillesa per acabar mostrant les conseqüències del rebuig en una societat guiada pels estereotips.

Si no vas tenir la oportunitat d’assistir-hi, encara hi ets a temps. El dia 4 de desembre el grup jove de la dramàtica farà una altre representació en motiu del Badalona Es Mostra. Les entrades es podran adquirir al mateix Centre Cívic i tindran un cost de només tres euros.

 

No ho deixis escapar!

Us deixem la Ubicació del centre Cívic la Colina.