El Nadal ja és aquí! I la gent de Soca-rel ens posem les piles.

Apart de la sopa de pedres, us convidem a viure el conte “El fanalet d’en Tasi” a les biblioteques de la nostra ciutat.

‘Com que el món és molt gran, a vegades els Reis podien passar de llarg… Això és el que pensava en Tasi des de Badalona. I sabeu com s’ho va enginyar perquè els Reis sabessin on era ell, i on era Badalona? Va fer un fanalet, i amb molts altres nens van cantar pels carrers les cançons que tots coneixien, i des d’aquell dia, aquest costum s’ha repetit any rere any, i és així com els Reis d’Orient saben on és Badalona.’

On i quan sentir el conte

A més a més, us recordem que ja s’acosta una de les grans jornades de l’any al Círcol: el dia de la Sopa de Pedres!

Treiem la solidaritat, les cançons i el Nadal al carrer.cartell Sopa de pedres 2016