La dramàtica del círcol dirigida per Francesc Gómez presenta Cancún el 25 i 26 de desembre

Com cada any, el dia de Nadal teniu una cita al Círcol. Després d’atipar-vos amb un bon plat de galets i carn d’olla, que millor que venir a atipar-vos de riures amb l’obra que presenta la Dramàtica: Cancún.

L’obra, representada per només quatre actors, explica la història de dos matrimonis que decideixen passar unes vacances a la ciutat mexicana de Cancún. Serà allà, a quilometres de casa seva, on els protagonistes es preguntin com haurien pogut ser les seves vides en altres circumstàncies. L’obra presenta una gran comicitat però alhora fa aflorar grans veritats amb què els humans ens trobem al llarg de les nostres vides.

Els dies de representació seran diumenge 25 i dilluns 26 de desembre. A les 21.00 i a les 20.00 respectivament. Si encara no teniu la vostra entrada, correu perquè les entrades volen. L’horari de taquilla (durant aquesta època) és de dilluns a divendres de 7 a 8 del vespre. També podreu comprar les entrades dels Pastorets.

I no oblideu que el dia 25, després de la representació, es farà la Plena. A veure qui s’endurà el pernil d’enguany…

Us deixem algunes fotografies dels assajos de l’obra.