Us presentem en forma de resum, tot el que hem anat fent i el què farem, la gent del Xirusplai en aquests primers tres mesos del 2017

Gener

-El diumenge 29 de gener vam realitzar la primera excursió d’un dia d’aquest segon trimestre. Vam pujar la Mola! Malgrat el fred i les hores de caminada, fins i tot els més petits hi van arribar.

Febrer

-El dissabte 18 de febrer vam anar a la manifestació per l’acollida de persones refugiades i migrants, promoguda per l’organització “Casa nostra, casa vostra”. Va ser una tarda solidària, de gran afluència, a la Via Laietana de Barcelona on els monitors i els infants de l’esplai van mostrar, amb tota la força i amb les pancartes que van fer dies abans, la solidaritat amb les persones refugiades

Durant tot el mes de febrer, els infants de tots els grups de l’esplai han estat treballant el tema dels refugiats mitjançant jocs, curtmetratges, documentals… També van escriure una carta cadascun o per grups per tal d’enviar-les a unes refugiades.

Mani volem acollir

 

 

 

 

 

 

 

 

-El dissabte 25 de febrer farem una activitat especial per celebrar el Carnestoltes. Tot l’esplai junt farem un joc relacionat amb disfresses!

Març

-El cap de setmana 4 i 5 de març farem la primera sortida de dos dies del trimestre. Anirem a Can tallada, una casa de colònies situada a la Ribera del Fluvià, a l’Alt Empordà.

Us anirem informant i us esperem, com sempre, els dissabtes a Jaume Borràs, fent Círcol des del Xirus.

Vagi bé!!