Als caps de setmana, el Círcol es mou. I tant que es mou. Us presentem a continuació un petit resum de tot el què ha passat aquest cap de setmana a l’òrbita del Círcol

Divendres més de 200 persones en el global dels dos passis van disfrutar d’una nova sessió del cicle CINEMAPROP amb “Mi casa en París”, en versió doblada al català: una deliciosa comèdia amb tres protagonistes d’Òscar: Kevin Kline, Kristin Scott Thomas i Maggie Smith. El #Cinemaprop es consolida i creix cada cop més com a una gran alternativa i projecte destinat a la projecció de pel·lícules bastant recents, de gran nivell i acceptació i doblades en català. El #Cinemaprop torna el 24 de març amb una altra proposta interessant per a tots vosaltres. Molt atents en els propers dies per saber què veurem

Mi casa en París Cartell

Dissabte va ser dia de TEATRE amb doble sessió de “Els Tres Porquets”, una versió actualitzada d’un clàssic de la literatura del s.XIX portada a les problemàtiques actuals dels nostres temps, com la crisi econòmica o la reestructuració empreserial. En aquesta ocasió, més de 400 persones van omplir de gom a gom per veure aquesta versió del conte de “Els Tres Porquets” de la companyia Magatzem d’Ars on els protagonistes s’han de traslladar a Metropòrkolis. I la resta de la faula la coneixeu: la lluita dels porquets contra el llop que vol tirar la casa a terra. Doncs com diem, aquesta nova proposta teatral va tenir gran acceptació per la quitxalla i els pares que van omplir el Teatre del Círcol de gom a gom.

Aquest cap de setmana també és el de l’excursió a Can Tallada de la gent del XIRUSPLAI. En aquest entorn rural de Sant Martí de Llémena, a l’interior de l’Alt Empordà  a la llera del riu Fluvià, els nois i les noies van gaudir d’allò més de les activitats propostes en aquests dos dies pels monis i mones al voltant de la natura i l’entorn verd per aprendre dels valors de l’ecologisme. Per la seva banda, els Súpers van gaudir de l’experiència de l’ScapeRoom de Badalona, una de les noves propostes d’oci i més de moda actualment, on els partiicpants han de fer de detectius privats, endevinar pistes per obtenir un gran premi. Una activitat de molt bon grat pels nois i noies del Xirus. En aquest enllaç veureu tot el què han fet els del Xirus el primer trimestre de 2017

I com cada cap de setmana, el BÀSQUET a Can Cartrons no s’atura. La secció més esportiva de la casa ha reprès per complert la competició, després de la jornada de descans dels equips de Promoció, la setmana passada per la festivitat de Carnaval. Triple victòria entre altres dels tres equips Sèniors. Com sempre, el dimecres tindreu TOTS els detalls de la jornada a “El Final de la Jornada”

Per acabar us recordem que si esteu veient aquets artícle i no sou socis del Círcol estem engegant des de fa setmanes la nostra campanya “FES-TE SOCI PER UN ANY” per captar nous membres d’una de les entitats més emblemàtiques de Badalona. Gaudiu dels avantatges de ser de l’Òrbita del Círcol. I si ja sou socis, feu moure el “Fes-te soci per un any”

Que tingueu bona setmana i atents al web del Círcol de tot el què fem a la casa

JUNTS FEM CÍRCOL!!!