La Dramàtica va amb la directa posada. Mentre l’obra “Excuses” prepara la recta final ( 18 i 19 Excuses al Círcol ), la gent de teatre del Círcol ja comença a preparar l’obra de principis del mes de juny.

Serà “Rumors“, de Neil Simon.

text lectura rumors

L’obra presenta una situació d’embolics i confusions a un ritme desenfrenat. Un seguit d’arguments i explicacions inverossímils amb la signatura perfectament reconeixible de Simon.

Un grup de parelles de l’alta societat es troben a casa d’una d’elles per celebrar una festa. D’entrada tot es complica… però és que de sortida tot es complica encara més. Un text divertidíssim; una farsa amb situacions francament absurdes.

directors de Rumors

L’equip de direcció format per la Laura Forteza i els ajudants Núria Fibla i Ferran Montanyà ja han repartit el text. Actors i actrius ja han fet la primera lectura, no sense problemes per deixar de riure mentre coneixien l’obra.

text Rumors

Teatre, teatre i més teatre.

 

Som-hi!!!