Als caps de setmana, el Círcol es mou. I tant que es mou. Us presentem a continuació un petit resum de tot el què ha passat aquest cap de setmana a l’òrbita del Círcol

Hem viscut tres dies intensos de TEATRE a la notra sala, que es va omplir a vessar, amb més de 650 persones en total per gaudir de “Dagoll Dagom, el Musical”, un tribut d’homenatge a la gran companyia teatral, feta per la gent de l’Escola Betúlia, on es va repassar de forma amena, els grans èxits de Dagoll Dagom, en forma d’un matxembrat fantàsticament lligat. Vam poder, riure, viure i cantar els grans hits de “Mar i Cel”, l’obra d’Àngel Guimerà, adaptada per la companyia i que va ser l’espectacle que va consagrar Dagoll Dagom, “La Família Irreal”, la comèdia de sàtira política de gran èxit recent que van fer amb Minoria Absoluta, creadors del programa de TV3 Polònia, o “A cop de Rock”, l’homenatge a la generació que va viure en primera persona l’explosió del rock català als 90. L’Escola Betúlia amb “Dagoll Dagom, el Musical” va omplir el teatre del Círcol de bon rotllo, riures i bona música amb una gran acollida.

Dagoll Dagom, el Musical. Betúlia

Atenció, però que el teatre a El Círcol no para i tenim el calendari farcit i ple de bones propostes. Sense anar més lluny, el proper cap de setmana no tindreu “Excuses” per no anar a veure la nova proposta de la Dramàtica. En parlarem properament però guardeu-vos dia i hora pels propers dies 18 i 19 de març. I no pararem aquí, perquè després us omplirem l’agenda de poesia, monòlegs, teatre infantil comèdia… Tenim molt a oferir-vos al Teatre del Círcol. Atents als propers esdeveniments que pengem a l’Agenda.

Nou cap de setmana intens de la gent del XIRUSPLAI. El grup dels Petits van tenyir samarretes, Els Mitjans Petits van fer un mural ecològic al Parc de Can Solei mentre els Mitjans Grans feien una gimcana fotogràfica. Els Grans van anar a l’Scape Room a fer de detectius en la nova proposta d’oci a Badalona. Els Súpers van tenir una xerrada sobre la consciencació dels perills de les addiccions drogues, l’alcohol, el tabac i el sucre. I els Joves van dissenyar una dessudadora de record de l’esplai ambientada a la ruta de Menorca i van cantar cançons…  El Xirusplai viu intensaments els caps de setmana. Atents a les seves Xarxes socials i al seu lloc al web del Círcol per tenir més imatges i informació.

Samarretes Xirus (11-12 de març)

I qui no para tampoc és el BÀSQUET. La secció més esportiva de la casa va tenir una nova jornada farcida de partits amb victòries del Círcol Cotonifici, el Sènior A, a Pineda, la gran victòria del Sènior femení, el Círcol Centre Mèdic La Vila a La Plana, davant les líder, AESE i un nou partit de l’Escola de bàsquet, un dels bucs ínsignes de la secció i un dels grans i molts orgulls de l’entitat que reforça i fa més gran l’esperit Círcol. Com sempre, els dimecres trobereu TOTA l’actualitat del cap de setmana i ho sabreu TOT a “El Final de la Jornada”.

Destacada bàsquet 11-12 de març

Per acabar us recordem, com sempre, al final del resum, que si esteu veient aquets artícle i no sou socis del Círcol estem engegant des de fa setmanes la nostra campanya “FES-TE SOCI PER UN ANY” per captar nous membres d’una de les entitats més emblemàtiques de Badalona. Gaudiu dels avantatges de ser de l’Òrbita del Círcol. I si ja sou socis, feu moure el “Fes-te soci per un any”

Que tingueu bona setmana i atents al web del Círcol de tot el què fem a la casa

JUNTS FEM CÍRCOL!!!