Us presentem en forma de resum, tot el que hem anat fent i el què farem, la gent del Xirusplai durant el que portem de març i el proper mes d’abril

Març

El cap de setmana dels dies 4 i 5 de març vam fer la sortida de dos dies del segon trimestre. Vam anar a Can Tallada, una casa de colònies situada a la Ribera del Fluvià, a l’Alt Empordà. Ens ho vam passar d’allò
més bé!

-El dissabte 18 de març va tenir lloc la Trobada General del Sector (TGS). Vam passar tot el dia a Canyadó fent activitats sobre el tema dels refugiats i les refugiades juntament amb els altres esplais que pertanyen al sector Barcelonès Nord. Per acabar la tarda, va venir un grup d’animació i vam fer una xocolatada.

Trobada

Abril:

-El diumenge 23 d’abril celebrarem la tradicional Diada de Sant Jordi amb una paradeta on vendrem roses i altres productes encara per concretar.
-El dissabte 29 d’abril farem la sortida de pares i mares. Farem una petita caminada pel Montseny i finalment farem un dinar de pícnic tots i totes junts per fomentar el caliu i la cohesió entre infants, famílies, monitors i monitores.

Us anirem informant i us esperem, com sempre, els dissabtes a Jaume Borràs, fent Círcol des del Xirus.

Vagi bé!!