El 27 de març se celebra el Dia Mundial del Teatre. I el Círcol no en va quedar al marge perquè sabem que el teatre és cultura, és esperit crític i és un art sense intermediaris. I això ens agrada i ho promovem cada dia.

Pàgina oficial del Dia Mundial del Teatre

Manifest 2017 de l’actriu Isabelle Hupert

El 27 de març vam tornar a pujar a l’escenari per posar el toc badaloní a aquest dia especial.

I ho vam fer a l’escenari del Teatre Zorrilla amb la lectura teatralizada de l’obra guanyadora del IX Premi Teatre Breu INICIA’T 2016: “El pis del pare” d’en Roger Simeon. Per aqeust acte es van reunir un grup d’actors i actrius del Círcol representants del passat i el present del teatre a can Cartrons. Sota la batuta del director de la casa, en Toni Forteza, en Rubèn Montañá, la Laura Forteza, en Jaume Lleal i la Jùlia Huguet van posar la veu al text de Roger Simeon.

[envira-gallery id=”4486″]