Aquest dijous dia 6 d’abril, a les 19:00, al Museu de Badalona, l’historiador Jordi Albadalejo presenta el llibre Associacionisme educatiu i cultural. L’Ateneu Obrer i el Círcol Catòlic de Badalona (1879-1936)  una publicació que parla dels moviments ateneïsta i cultural entre finals del s.XIX fins a l’inici de la Guerra Cívil.

Aquesta obra de l’Editorial Afers, que analitza el moviment ateneista a Badalona, és el resultat d’una recerca feta per l’autor com a guanyador de la II Beca de Recerca Històrica “Terra d’Ateneus”, convocada per l’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya.

Jordi Albadalejo

En aquesta analisi de l’ateneïsme a Badalona de principis del s.XIX i fins al 1936 té un paper destacat el Círcol, com a eix vertebrador del moviment cultural de l’època a la nostra ciutat en aquesta època.

Si us interessa la història i la cultura amb el Círcol com a protagonista preeminent teniu una cita molt interessant aquest dijous al Museu

Més informació en aquest enllaç