Ja truquem les portes de la Setmana Santa: una festivitat que al Círcol vivim amb passió portant les grans tradicions d’aquests dies a la ciutat des de l’inici, la nit de Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua.

Durant tota la setmana la gent del bàsquet ha gaudit d’un Campus de rècord a L’Hospitalet de l’Infant. 91 persones han disfrutat de 4 dies màgics de bàsquet i convivència en un entorn fantàstic. Una gran experiència que podreu recuperar en aquest ARTICLE i a les xarxes socials de la secció de bàsquet . Una experiència que va durar fins dijous després de passar el dia a Port Aventura com a cloenda del Campus.

Foto Campus 2017

Els nois i noies del Campus es van trobar, en tornar, amb els carrers de Dalt La Vila preparats per la Processó del Silenci, una de les més antigues de Catalunya. La gent del Círcol hi té una presència important. En aquest ARTICLE hi trobareu més detalls.

I dilluns, 17 d’abril, Dilluns de Pasqua, arriba una de les grans cites del calendari de la gent del Soca-Rel. Les Caramelles tornaran a omplir els carrers de Baix a Mar, al Centre de Badalona dels cants i corrandes típiques de la Setmana Santa als Països Catalans. Serà a partir de les 10:00 del matí i en aquest ENLLAÇ al nostre web hi trobareu tot el recorregut dels nostres Caramellaires.

Caramelles 1

Una Setmana Santa que serà el preludi del dia de Sant Jordi: la gran Diada cultural del nostre país que al Círcol viurem amb més força i intensitat més que mai. A AQUÍ  hi teniu un petit tastet del que viurem el 23 d’abril.

2016-04-23-PHOTO-00001166

Que tingueu unes molt bones vacances de Setmana Santa amb segell Círcol.