Després de voltar i voltar pels carrers de Dalt La Vila, Casagemes i Baix a Mar, Dilluns de Pasqua, cantant les excel·lències d’aquest dia. I després de recol·lectar totes les viandes que ens van oferir les cases i establiments que van voler col·laborar-hi, els Caramellaires del Soca-Rel del Círcol van poder gaudir dissabte passat, dia 22 d’un merescut premi en forma d’un esplèndid dinar.

Dirigits sota la batuta, o més ben dit sota el cullerot i la paella del Joan Giralt, una trentena de Caramellaires van disfrutar d’un magnífic àpat, gràcies a tots els presents que van donar les cases i botigues de la zona, el passat Dilluns de Pasqua, en les Caramelles

Un vermut amb tot el que us podreu imaginar i més va donar pas a una esplèndida fideuà marinera. I de postres macedònia i una espectacular mona de Pasqua que va ser aplaudida per a tots els presents.

La jornada va acabar amb tots els Caramellaires cantant rondalles i cançons populars del país.

Una gran jornada de premi a la bona feina de la gent del Soca-Rel al Dilluns de Pasqua.

GRÀCIES a tots els que vau contribuïr a fer de la jornada de Caramelles un èxit rotund, culminat amb un dinar de pitet, traca i mocador!

Fins l’any que ve!!

[envira-gallery id=”4732″]