És una de les jornades més esperades de tot l’any al Círcol. Des de fa anys i panys els monitors i les monitores del Xirusplai s’encarreguen de dinamitzar la gran festa infantil de l’Entitat que omple de jocs i espais de lleure el carrer de Sant Anastasi.

muntar xerinola circol

És una bogeria que arrenca mesos abans del maig amb la preparació de les paradetes, els tràmits burocràtics i les peticions per la Tómbola. Mica en mica tot va prenent forma. El bar va fent la llista, el teatre es reparteix la feina de la casa de la por, els tècnics de la casa deixen a punt el material divers que s’utilitzarà… I el dia assenyalat, tothom al carrer.

xerinola 2017 muntatge matiSense treva ni repòs, la Xerinola porta el lleure al carrer de moltes maneres: activitats durant tot el dia que, amb els anys, han acabat sent un referent de Festes de Maig.

És un moment on socis i sòcies inverteixen temps i esforç a sumar pel Círcol:

sobretot

– l’equip de monitores i monitors de l’esplai que cada nova generació segueix creant un espai de joc increïble al mig del carrer

els joves del Xirus que enguany ja han picat pedra per la Xerinola

però també

famílies de canalla del Círcol que munten, omplen, serveixen i fan especial i únic la zona del bar

– famílies de canalla del Círcol que dinamitzen paradetes de jocs

– la gent del taller de teatre que any rere any innoven a la casa de la por

– el grup Tómbola que són capaços de presentar aquest lloc de trobada i divertiment en aquesta festa

– la junta de bàsquet i ASPANIN que són l’equip inestimable que gestiona i ven els tiquets de la festa

l’equip coordinador de l’entitat i la junta que no paren en tot el dia per solucionar qualsevol situació inesperada que aparegui

Gràcies a tota aquesta gent i tanta d’altra que dóna un cop de mà per montar o recollir, per gestionar o promoure, fem de la Xerinola un dia especial per totes i tots. Pel Círcol, però també per Badalona i per les Festes de Maig.

Xerinola 2017 carrer Sant Anastasi

 

[envira-gallery id=”4935″]

(per il·lustrar aquest article hem agafat fotografies d’en Toni Forteza, de l’Oriol Lladó, de la Laia Sabater, d’en Francesc Ribot, de la JSC Badalona i de la Maite Forteza)