Fantàstica la tarda gallega al Círcol.

Música, riures i sentiments a flor de pell amb el curtmetratge documental: “Vida” del director Rubén Ríos. Un documental que ha servit per tancar una jornada d’accent gallec.

Hem après que els somnis es poden fer realitat.

agarimos documental

A la imatge el protagonista del documental, l’Oscar i el director Rubén Ríos. (foto de Laura Forteza).

El visionat del documental s’emmarca a la setmana que l’Agrupació Cultural Galega Agarimos de Badalona ha celebrat a la ciutat. L’associació promou la cultura i les tradicions del poble gallec a Badalona i enguany celebra el seu vintè aniversari.

La tarda a can cartrons ha arrencat amb una actuació musical a càrrec de la Banda de Gaites de la Xuntanza de Catalunya, l’agrupació catalana de les associacions gallegues al nostre país.

Després de la música, ha arribat el monòleg “Memorias d’un neno perdido” de l’actor i productor, Rubén Riós, un monòleg en clau humorístic d’un nen que deixa la seva Vigo natal per endinsar-se a la grandiositat del districte de Times Square a Nova York.

La vetllada d’avui al Círcol ha acabat amb aquest sensacional curt documental: “Vida”.

VÍDEO: trailer de “Vida”

Hoxe en el Circol, estivemos moi preto de Galicia!

La celebració de la setmana gallega a Badalona gira al voltant del Dia de les lletres gallegues que enguany ha reconegut l’escriptor Carlos Casares per la seva obra literària i la seva reivindicació i ús de la llengua gallega.

Si vols conèixer una mica més aquest autor de Vigo, et recomenem aquesta sèrie de peces breus de la Televisió de Galicia:

VÍDEO Carlos Casares de TVG

El Círcol vol ser una plataforma difusora de cultura i aquesta setmana hem pogut posar sobre la taula el dia de les lletres gallegues gràcies a la inestimable feina que fan la gent d’Agarimons.

Endavant i força, Agarimos!