L’OCAB, l’Orquestra de Cambra d’Acordions de Barcelona, una emblemàtica orquestra al nostre país per la seva singularitat i projecció internacional aterra de nou al Círcol per oferir-nos un concert únic i eclèctic.

L’Orquestra, fundada el 1948 és una formació pionera en ser la primera a nivell Estat Espanyol en utilitzar l’acordió cromàtic que permet fer els 12 sons de l’escala (comptant notes naturals i alterades). Dirigida actualment per Jesús Otero ha actuat a llocs emblemàtics de Barcelona i Catalunya i també fora de les nostres fronteres com al Parlament Europeu o a Alemanya.  El 1986 rep a Bensheim a l’oest d’Alemanya, la Insignia d’Or de la Federació Internacional d’Acordions, que s’atorga a personalitats de fora del país germànic.

Doncs l’OCAB, aquesta orquestra de prestigi i de gran aclamació i aplaudiment de públic i crítica arriba al Círcol amb un programa de mà compost a dues parts. La primera, un variat de peces entre altres de Händel, Enric Granados o Pérez Moya. La segona part és un recull de peces entre altres d’Andrew Lloyd Webber, Astor Piazzola o Ennio Morricone.

Trobareu més informació al lloc web de l’OCAB

Dies de Prevenda d’entrades 31 de maig, 1, 7, 8, 14 i 15 de juny de 19,30h a 20,30h.

El 17 de juny a les 18:30 teniu una gran cita al Círcol amb els acordions de l’OCAB i un gran repertori que us farà gaudir als bons amants de la música.

Torna l’OCAB, tornen els acordions, torna la bona música al Círcol!