Després que la setmana passada tanquéssim les fases regulars a la majoria de Lligues de la Federació Catalana, en aquest cap de setmana entrem de ple a les fases de Campionats a títols absoluts. 5 equips del Círcol han allargat temporada aquest cap de setmana, gaudint del premi de la bona temporada. Un cap de setmana a més on hem tancat la temporada a l’Escola de bàsquet, hem jugat la Copa Puleva i també les 24 hores de Bàsquet a Llefià. Repassem-ho tot plegat

Abans com sempre, ens enlairem i a vista d’ocell repassem el món dels resultats que són aquests:

FASES A TERCERS A PRIMERA CATALANA:

CB Mollet – 76 – Círcol Cotonifici 79 (dissabte)

Círcol Cotonifici 73 – CB Sama 68 (diumenge)

(El Círcol Cotonifici acaba com a millor Tercer a Primera Catalana, 7è global a la categoria)

QUARTS DE FINAL TORNADA CAMPIONATS DE CATALUNYA SOTS21 PREFERENT

Círcol 85 – CE Sant Nicolau 58

(El Círcol classificat per la F4)

FASES DE CAMPIONATS DE BARCELONA JÚNIOR MASCULÍ NIVELL A

QUARTS DE FINAL A UN PARTIT

Círcol 69 – CB Sant Just 48

SEMIFINALS F4

CB Sant Celoni 54 – Círcol 44

FASES DE CAMPIONATS DE BARCELONA JÚNIOR FEMENÍ NIVELL A

QUARTS DE FINAL A UN PARTIT

Círcol 48 – UE Barberà 45

SEMIFINALS F4

CB Argentona 56 – Círcol 46

El Júnior B masculí era l’encarregat d’obrir la temporada de fases rebent al Sant Just en el partit únic de Quarts de Final de Campionats de Barcelona a La Plana. En un gran partit sobretot en l’apartat defensiu on va assecar les opcions ofensives del conjunt baixllobregatí, el Círcol obtenia bitllet a la F4 de Barcelona de l’endemà a Sant Vicenç de Castellet. Cal destacar que va ser una victòria absolutament coral amb molt encert des dels 4,60 amb un Círcol que mai va deixar de treballar i va anar augmentant renda a través com diem de la bona feina defensiva. Una victòria més que merescuda per seguir gaudint l’endemà de la bona feina feta a la temporada en forma de fases.

Júnior B - Sant Just

Victòria del Júnior B masculí davant el Sant Just i bitllet per a la F4 de l’endemà

A la tarda es repetia el mateix patró, però amb les noies com a protagonistes. Les Júnior B femení rebien al Barberà al partit únic de Quarts de Final de Campionats de Barcelona. Victòria in extremis del Círcol que va haver de remuntar en 5 minuts, 11 punts de desavantatge davant d’un encertadíssim Barberà en el llançament de 3. Gràcies a una bona reacció defensiva al final que eixuga l’ofensiva vallesana i el contraatac les noies de David Manzanares i David Palomares van remuntar i signar el bitllet a la F4 de Roda de Ter de l’endemà.

Júnior B fem - Barberà

Remuntada, victòria del Júnior B femení i accés a la F4 de Roda de Ter

Entre els dos partits de Júnior de fase a Llefià va començar un intens cap de setmana amb la Copa Puleva pel Premini femení, les 24 hores de bàsquet amb 5 equips del Círcol i la Trobada Final de les Escoles.

Anem a pams. El Premini femení no va poder fer res davant del potent Joventut de Badalona A, equip que juga a la Preferent de la categoria, uns nivells molt més alts que el Círcol en la primera eliminatòria de la fase catalana de la Copa Puleva, un torneig de caire amistós amb diverses seus. Tot i això malgrat certes despistades malgrat l’exigència del rival, les noies de David Aldabert, Estel Sallas i Núria Arimont va jugar un bon partit de bàsquet El Círcol doncs, va haver de jugar un partit de consolació amb el Sant Josep.

Copa Puleva. Premini fem - Penya

Bona imatge del Premini femení en la fase catalana de la Copa Puleva

El Mini B, el Preinfantil, l’infantil femení i el Cadet femení, Círcol Gràfiques Venus van disputar amistosos dintre d’una edició, renovada de les 24 hores de bàsquet a Badalona, que es van jugar a Llefià al llarg del cap de setmana. Bona imatge del club en els darrers bots de la temporada

Curiosa tarda a Mollet amb doble presència Círcol de visitant a la Plana d’en Lledó dissabte a la tarda.

El primer plat del menú el servia el segon partit de la Lligueta de Tercers a Primera Catalana entre el Mollet i el Círcol Cotonifici. Sabien abans del salt inicial, que els molletencs van caure, el dia anterior, divendres, a pista del Sama. El Círcol Cotonifici era conscient de la dificultat afegida al duel, sumant el factor camp en contra i la victòria vallesana imperiosa per no dir adéu definitivament a tota possibilitat de quedar tercer absolut a Primera Catalana. El Círcol arrenca bé, però els molletencs reaccionen i igualen el partit. Un duel ajustat, però que sempre comanda els badalonins a partir sobretot de la segona meitat per sumar el primer punt del triangular de la Lligueta. L’endemà buscaria el segon davant el Sama de Vilanova

El segon plat del menú era el Mollet  Júnior A femení que servia per tancar la temporada regular, en la darrera lliga que mancava per fer-ho: la Júnior Interterritorial femenina. Poca història en el duel amb un triomf sòlid i objectiu aconseguit. La setmana que ve, les noies de Jaume Lleal i David Aldabert arrencaran fases als Quarts de Final a un sol partit també a casa contra el Banyoles, buscant la F4 de Campionats de Catalunya, dissabte a la tarda. Molta sort. Així tancàvem el dissabte.

L’endemà diumenge, l’obríem a Llefià amb el partit de l’Escola de Bàsquet que jugava amb el Llefià en el marc de la Trobada final de les Escoles de Badalona. Gran imatge del Círcol.

Escola de bàsquet Trobada f

L’Escola va jugar la Trobada final amb el Llefià

I diumenge matinal centrat en les dues F4 dels Campionats de Barcelona que han disputat els dos Júniors B de la casa, ambdues jugades a la Catalunya Central.

A Roda de Ter, a la comarca d’Osona, el Júnior B femení queia de 10 punts a la primera semifinal davant l’Argentona que acabaria sent sotscampió. L’equip de David Manzanares i David Palomares acaben una gran temporada on va començar com un tro on, tot i alguna sotragada final ha mantingut una bona regularitat. Moltes felicitats a tot l’equip.

Argentona - Junior B femeni (fases)

El Júnior B va caure a les semifinals de la F4 dels Campionats de Barcelona davant l’Argentona a Roda de Ter

Al Bages, a Sant Vicenç de Castellet, el Júnior B masculí corona un esplèndid cap de setmana a la falda de la Muntanya de Montserrat, caient amb moltíssim orgull davant el Sant Celoni campió finalment dels Campionats de Barcelona de l’especialitat. El conjunt d’Andreu Lladó, Adrià Puente i Ramon Gotzens va tenir en molts moments el peu al coll dels vallesans, equip un any superior i millor físicament. De fet, el Círcol marxa al descans amb un coixí de 7 punts. A la segona part, el cansament és una llosa important que condiciona el joc dels badalonins que acumulen errors i cansament que ho aprofiten els celonis per girar la truita a un matx que el Círcol mai va deixar de mirar cara a cara. Gran imatge del Júnior B masculí per cloure una esplèndida temporada on, malgrat l’increment de dificultat respecte l’any passat, l’equip ha millorat molt com a conjunt i individualment fent un joc molt atractiu que s’ha reflectit en la classificació final i en el premi més que merescut assolit. Moltes felicitats a tots els jugadors i staff tècnic.

Sant Celoni - Junior B (fases)

Després d’un gran partit, el Júnior B masculí es queda a un pas de la gran final dels Campionats de Barcelona a Sant Vicenç de Castellet

Matí de F4 espectacular i tarda de diumenge intensa de bàsquet a La Plana. Primer amb el partit de tornada dels Quarts de Final dels Campionats de Catalunya a la Sots21 Preferent. Amb 40 punts de marge favorables del duel a pista del Sant Nicolau, el Círcol va prendre el partit com a banc de proves de cara a la F4 de la setmana que ve. Al final, triomf de nou clar dels badalonins que van arrencar molt forts i van mantenir marges. El Círcol és a la F4 de la categoria per segon any consecutiu.

Sost 21 - Sant Nicolau

Nova victòria del Sots21 davant el Sant Nicolau i bitllet per la F4 dels Campionats de Catalunya

Una F4 que us anunciem que serà, com l’any passat, a La Plana, amb el Círcol d’organitzador. Així que, apunteu-vos-ho en vermell a l’Agenda:

 

Cartell F4 Sots21 2017

Molta sort als nois de Jordi Ferrer, Xavier Cid i Aleix Sànchez. N’estarem pendents

A posteriori del partit del Sots21, el Círcol Cotonifici tancava temporada rebent al Sama de Vilanova, al Tercer partit de la Lligueta de Tercers i amb balanç provisional d’una victòria garrafenca i una badalonina. Per tant la victòria donaria el fer de ser el millor tercer global a la Primera Catalana. Els de Víctor Carrasco, Jordi Ferrer, David Molina i Manel Guajardo van arrencar molt forts, marcant terreny ràpidament. De fet, aquest avantatge al voltant dels 10 punts seria factor determinant perquè el Sama no va donar el braç a tòrcer i va començar a posar traves i a acostar-se al marcador. Al final, el Círcol Cotonifici va saber patir i va acabar sumant la segona victòria del triangular de Tercers i guanyar aquest triple duel amb els tercers de Primera que tancava temporada. Una bona temporada del Círcol Cotonifici que va estar sempre dins les places més directes d’ascens que es van escolar a la penúltima jornada amb la derrota davant Maristes al duel com a local a La Plana.

Una gran temporada on acomiadem com a jugador l’Andreu Lladó, que ha format part de la disciplina del Círcol des que era infantil i que es retira 18 anys després fent Círcol pels 4 costats del parquet i deixant una gran petja a la secció. Gràcies Andreu per tot el que has fet pel Círcol i molta sort en el futur!

Sènior A - SAMA

Victòries del Círcol Cotonifici davant el Mollet i el Sama i amb dues victòries és el millor tercer global a Primera Catalana

I amb aquest record a l’Andreu, tanquem “El Final de la Jornada” felicitant i agraint l’esforç de tots els equips presents a fases que ja han tancat curs i emplaçant-vos a la F4 Sots21 i a l’inici de fases a la Júnior Interterritorial femenina. Molta sort

I aneu marcant a l’Agenda en vermell la gran cita de l’11 de juny. Torna el 3×3 del Círcol. Seguirem informant però aneu preparant equips i consulteu el WEB DEL TORNEIG.

Cartell 3x3 (web)
Tornarem la setmana que ve. Que tingueu molt bona setmana

Salut i cistelles