Ja fa temps que ho venim sentint. I sembla que es confirma. I ja ho podem dir. Després de setmanes d’assajos i posades a punt, arriben “Rumors” al Círcol.

La Dramàtica, la companyia estable del Círcol, sota la direcció de la Laura Forteza i la col·laboració de la Núria Fibla i en Ferran Montanyà porten a escena, el cap de setmana del 10 i 11 de juny, al Teatre del Círcol aquesta hilarant comèdia d’embolics ambientada a l’alta societat novaiorquesa, de Neil Simon, l’autor de la cèlebre “L’estranya parella”.

Rumors assaig

El tinent d’alcalde de Nova York, Charley Brock, convida als seus amics més íntims a la celebració del 10è aniversari de boda. En arribar els convidats, se sent un tret. La casa està buida i hi ha molts caps per lligar.

Rumors 3

Un confús accident, ocorregut minuts abans de la festa i els interessos dels convidats dónen un gir estrany a la veritable història. Les versions, especulacions i els rumors sobre el què ha passat, faran d’aquesta situació surrealista una comèdia boja.

Dissabte 10 de juny a les 21:00 h. i Diumenge 11 de juny a les 19:00 h., la Dramàtica del Círcol us espera per gaudir d’una de les comèdies més reconegudes de Neil Simon, un dels més prestigiosos directors de comèdia de Brodway.

Prevenda d’entrades els 7 i 8 de juny de 19:30h a 20:30h a Taquilles

cartell rumors

Veniu, compartiu i xafardegeu amb la Dramàtica del Círcol, “Rumors”. Riures assegurats pel segon cap de setmana de juny al Círcol

Us esperem!