L’11 de juny torna el Torneig 3×3 del Bàsquet Círcol. Serà la tercera edició d’aquest innovador Torneig que serveix per cloure la temporada basquetbolística a la ciutat de Badalona.

Nascut el 2015 com un dels actes de la Capitalitat Europea de l’Esport, el 3×3 del Círcol es consolida com a inicitaiva ludico-esportiva oberta a tothom al voltant de l’esport rei a Badalona.

L’any passat vam assolir un sostre rècord de 300 inscrits. Gràcies a la bona feina de l’organizació, col·laboradors i espònsors vam aconseguir fer un 3×3 molt especial on vam comptar amb la participació de l’Escola Sant Tomàs de Vic, una escola amb persones amb capacitats especials.

3x3 2016 web

Aquest any volem repetir i augmentar aquesta vessant social més enllà del fet merament esportiu. Aquest any tindrem nous col·laboradors i nous presents.

En torn de matí (dedicat als equips petits, Minis i Infantils) i tarda (dedicat als equips Cadets, Júnior i Sèniors) tindrem repartides entre el Pavelló de La Plana i la seva plaça exterior, 10 pistes de cistella Mini i 6 de cistella gran, a part d’altres atraccions i servei de bar.

Tindrem premis pels guanyadors i obsequis per a tots els participants gràcies a la gentilesa dels nostres col·laboradors.

Ja hem obert les inscripcions pel torneig que tenen un cost de 10 € per jugador. Heu de ser un equip de 4 persones. Consulteu les bases del Torneig al WEB DEL 3X3 CÍRCOL. En el mateix lloc web trobareu el formulari d’inscripció al Torneig.

Recordeu que és un Torneig obert a la participació de TOTHOM

Per qualsevol dubte, podreu adreçar-vos a l’adreça electrònica basquetcircolbdn@gmail.com

Us esperem per viure un gran diumenge de bàsquet, el darrer diumenge d’activitat basquetbolística a Badalona amb el particular segell del Círcol.

3x3 2016 web 2

Recordeu la cita: 11 de Juny. III Torneig 3×3 Bàsquet Círcol. Mentrestant, per anar fent boca, podeu consultar les imatges de l’edició de l’any passat 2016 del Torneig

Sessió matinal

Sessió de tarda

Aneu escalfant!!

Esteu convocats!!

Fem bàsquet, fem Círcol