Tanquem la temporada oficial de partits a la Federació Catalana de Bàsquet, almenys pel que fa a la participació d’equips del bàsquet del Círcol i, ho fem, de la mateixa manera que ho vam fer la setmana passada: felicitant un equip del Círcol per un nou èxit. Un altre èxit coral fruit de l’esforç i el treball d’anys i, concretament en aquesta temporada, una intensa feinada de més de 10 mesos seguits. I és que el Júnior A femení va tancar curs guanyant a una plaça històrica del bàsquet català com és el Nou Congost de Manresa, el Campionat de Catalunya Júnior Interterritorial.
Nou Congost

Ara entrem en el relat d’un nou cap de setmana feliç pel bàsquet del Círcol. Abans repassem els dos últims guarismes de la temporada, que són aquests

SEMIFINALS F4 CAMPIONATS DE CATALUNYA JÚNIOR INTERTERRITORIAL FEMENÍ

Círcol 54 – Joventut Femení 51

FINAL F4 CAMPIONATS DE CATALUNYA JÚNIOR INTERTERRITORIAL FEMENÍ

Joviat 54 – Círcol 56

Roda el món i torna al born. Si la temporada de bàsquet a Can Cartrons va començar a finals d’agost amb un derbi del Júnior A femení davant el Joventut, dissabte a les semifinals del Campionat de Catalunya Júnior Interterritorial, en certa manera, tancàvem campanya amb la repetició del derbi en cerca de la gran final de diumenge.

Junior A - Joventut grup f4
El partit del Nou Congost era la quarta ocasió que blaves i verdinegres s’enfrontaven entre si aquesta temporada. I el final va ser el dels 3 precedents anteriors: triomf del Círcol. El partit va estar marcat inexorablement pels nervis escènics, de la circumstància i el fet en si de ser un derbi. Poca qualitat de joc en un matx que va agafar emoció al final del partit. Els tirs lliures van ser tònica habitual i claus per entendre el final del joc. El Círcol arrenca millor que el Joventut, que es refà a inicis de segon quart des d’una defensa en zona que trava la dinàmica del matx fins aleshores. Els tirs lliures fan que el Círcol torni a comandar les operacions. A la represa, les verdinegres prenen el pols amb un Círcol aguantant l’estocada des dels 4,60. Al darrer acte, el Joventut percudeix la cistella rival des del triple. Això fa que s’esvaeixin 9 punts d’avantatge a inicis de quart. De nou els tirs lliures rubriquen el triomf de les noies de Jaume Lleal i David Aldabert i en conseqüència l’accés a la gran final de diumenge.
Junior A - Joventut 2

Victòria del Círcol en una emocionant i tensa semifinal davant el Joventut

Una final de diumenge que tindria a l’amfitrió Joviat com a rival d’una nova jornada històrica per l’equip i pel Círcol. Els darrers 40 minuts de la temporada 2016-2017 al bàsquet de Can Cartrons. Els darrers 40 minuts que van donar el Campionat de Catalunya a les badalonines. Malgrat tot, el matx no comença bé pels interessos del Círcol. El Joviat es mostra més intens i ficat a l’encontre, tancant bé el seu rebot. El Círcol però mai perd la cara al partit i és a partir del segon quart que comença a engreixar la màquina i posar els fonaments del triomf. A la mitja part, el partit ja pren el color badaloní. A la sortida de vestidors, la igualtat és tònica i cap dels dos conjunts s’imposa a l’altre. Nervis, emoció i intensitat marquen uns darrers minuts de partit d’infart. A poc més de 2 minuts pel final, el Círcol té l’opció de tancar la final, amb un bàsquet fruït de recuperació. Però amb un ruix fimal, a la desesperada, les manresanes aconsegueixen col·locar-se a dos punts d’un Círcol que ha de bregar molt i segellar la victoria als tirs lliures. Botzina final al partit i a la temporada i el Júnior A femení del Círcol guanya un nou Campionat de Catalunya per la casa, després de l’aconseguit la setmana passada pel Sots21 Preferent a La Plana.

Júnior A femení Joviat 2

El Círcol va haver de lluitar fins al final per vèncer al Joviat a la gran final

Un nou Campionat per aquesta generació del Círcol que des que es va formar fa 6 anys no ha parat de col·leccionar trofeus i mèrits. Un equip junt, cohesionat i treballador que fan del bon bàsquet virtut i del treball norma, fins i tot més enllà de l’enorme qualitat. Moltes felicitats doncs, primer a l’equip i a l’staff tècnic per aquest Campionat i després felicitats globals a la secció per un nou èxit que culmina un tram final de temporada espectacular amb dos Campionats de Catalunya i 5 equips fent Campionats a títols.

I amb aquesta nova gran alegria per la casa tanquem temporada oficial de partits. Però recordeu, que els del bàsquet us tenim preparats pel proper diumenge 11 de juny la gran festa de cloenda del curs basquetbolístic a la ciutat de Badalona. Aquest diumenge, arriba la tercera edició del 3×3. El dia 7 de juny és l’últim per formalitzar la inscripció en el Torneig que va a bon ritme d’inscripcions i que esperem que s’incrementin. En aquest enllaç al WEB DEL TORNEIG trobareu més informació i el butlletí d’inscripció. Us esperem.

Cartell 3x3 (web)
Nosaltres tornem la setmana que ve per explicar-vos com ha anat el 3×3 i per fer el balanç final d’aquesta temporada 2016-2017 en clau Bàsquet al Círcol.
Que tingueu bona setmana.
Fins aleshores
Salut i cistelles