És la fórmula màgica que tanca la temporada al bàsquet a Badalona. Ja s’ha convertit en una cita clàssica ineludible del calendari al món de la cistella i que ha agafat molta força i popularitat entre els molts tornejos d’aquestes característiques que es fan per aquestes dates al nostre país.

3x3 partits dins

Diumenge, la secció de bàsquet va celebrar una nova edició del 3×3. Una nova edició exitosa del Torneig popular de bàsquet que tanca el curs a Badalona. 80 equips i més de 300 participants  sota un sol de justícia i una calor de les que fan època van omplir de bàsquet, música i diversió el Pavelló de La Plana i la Plaça exterior. Allà vam habilitar cistelles i terrenys de joc, de nou, en una edició rècord d’un torneig que creix i creix en participants i qualitat.

3x3 partits fora

Una jornada diferent i especial per a tothom. Nens, nenes, nois, noies, senyors i senyores que van tancar temporada basquetbolística fent les darreres cistelles de la 2016-2017.

El matí com sempre va estar dedicat als més petits i a l’Escola de Bàsquet que davant d’un numbrosissim públic va fer-nos gaudir d’allò més. La tarda va estar reservada pels equips grans, a partir de Cadet. Una jornada de més de 12 hores d’esport per dir gràcies i adéu al curs al món de la pilota taronja. Vam tenir representació a més de viles limítrofes de la ciutat i gent del Vallès i del Baix Llobregat.

Escola de bàsquet 3x3

Us anunciem a tall anecdòtic els guanyadors a les diverses categories

PREMINI: Brooklyn Bruts

MINI: Gotha Rockets

INFANTIL: Esclavos Team

CADET: DGrau

JÚNIOR – SÈNIOR: A mi Plin yo duermo con Pikolin

3x3 entrega trofeus

Gràcies a tots els col·laboradors, espònsors i gent implicada pel suport, la implicació i la participació en una nova jornada màgica d’esport amb el Círcol com a protagonista on més enllà del component competitiu, que hi va ser, hem de destacar el component lúdic i d’entreteniment en una jornada molt especial. Atents a les nostres xarxes socials que us anirem penjant l’àlbum amb les imatges de la Tercera Edició del Torneig 3×3, tant al Facebook com a l’Instagram. Una jornada que vam viure minut a minut a Twitter amb l’etiqueta #circol3x3 on hi va haver molta interacció.

Patrocinadors 3x3

12 hores d’esport, bàsquet, diversió i música en forma de 3×3 per tancar un altre any molt positiu per la secció de bàsquet.

La temporada 2016-2017 va començar a finals d’agost amb les fases a Preferent a la categoria Júnior femení que el Círcol va perdre. Era l’estrena de Miki Segura al capdavant de la direcció tècnica. 2016-2017 és l’any que els tres Sèniors tenen a tocar de dits l’ascens a categories superiors. La temporada en què els equips formatius de la casa han experimentat un gran creixement en qualitat d’entrenaments i de joc. La temporada en què 5 equips del Círcol arriben a disputar fases a títols com a premi a la bona temporada feta. Una temporada que conclou en una setmana màgica amb dos títols de Campionats de Catalunya: el de Sots21 Preferent a La Plana, amb el Círcol d’anfitrió i el de Júnior Interterritorial femení al Nou Congost de Manresa. I és l’any dels rècords: el del Campus de Setmana Santa amb 91 inscrits i el del 3×3 amb més de 300 participants. Gràcies de nou a tots per fer-ho possible.

CAMPIONS 2016-2017 WEB

Gràcies a tots, jugadors, entrenadors, delegats, pares, mares, afició… a TOTS els que heu viscut amb nosaltres algun moment d’aquesta intensa campanya. Us esperem, si voleu, l’any que ve en un curs amb moltes novetats.

I així tanquem 36 setmanes de competició del Bàsquet Círcol. 36 setmanes de cròniques. 36 edicions de “El Final de la Jornada” on us ho hem explicat tot de la temporada 2016-2017 en clau bàsquet i Círcol. Esperem retrobar-nos junts després de vacances per fer camí junts a la temporada 2017-2018. Gràcies per la confiança i per seguir-nos.

Que tingueu bon estiu, molta moltíssima sort i fins la temporada que ve

Salut i cistelles