Torna un clàssic de la temporada d’estiu al Círcol. Ja està en marxa el Casal d’Estiu 2017 de l’Esplai Xirusplai que farem del 26 de juny al 14 de juliol

Des del passat dia 19 de maig ja hem obert al període d’inscripcions a una de les millors propostes a l’estiu de Badalona per la mainada. Cada divendres i fins el 16 de juny de 18:00  a 20:00 a la Sala de Socis del Círcol ens trobareu per formalitzar les inscripcions i donar-vos la informació que necessiteu.

El Casal es desenvoluparà en horari de matí de 9 a 13:00 hores de diluns a divendres, exceptuant dimarts i dijous que els destinarem a fer excursions durant tot el dia. Disposarem de servei de cangur, una hora abans d’iniciar l’activitat al Casal. Tindrem servei de menajdor i també servei de tarda si és menester.

Aquest any farem gimcanes, tallers diversos, jocs d’aigua… anirem al Tibidabo, a Illa Fantasia, al Bosc Urbà, al Museu de la Xocolata, al Parc de la Solidaritat…. Moltes coses a fer en tres setmanes. Molt per descobrir i molt per entretenir-vos amb les millor companyia: la gent del Xirus

Informeu-vos dels preus del Casal, els descomptes per germans i els preus del servei de menjador i tarda en el butlletí que us donarem a l’hora de fer la inscripció o enviant un correu electrònic a xirusplai@gmail.com

Us esperem a tots aquest estiu al Casal d’Estiu del Xirus!!