Les mostres del taller de teatre són un dels grans moments de la temporada pels actors i actrius en formació del Círcol. Com a entitat és un dels espasi de l’any que rebem amb més atenció i il·lusió. És la mostra de la feina feta durant tot un any de feina.

Primer van ser les mostres de teatre d’adults amb “Ai, homes” i “Cadàver?

Àlbum fotografies de la Mostra d’Adults (fotografies fetes per en Sergio Velayos)

Va ser una tarda magnífica.

taller teatre adultsLa qualitat agafada pel grup de 2n any és extraordinària. “Cadàver?” va ser una peça amb bones actuacions i amb la pinzellada marca de la casa de la directora Laura Forteza. La bona feina té recompensa i el creixement d’aquest grup n’és una molt bona mostra.

La sorpresa va venir amb el grup de 1r any. Desconegudes per molts de nosaltres van plantar de forma magnífica una sèrie d’escenes de l’obra “Ai, homes!“. Van ser les encarregades de trencar el gep de la vetllada i després d’un inici titubejant van agafar un ritme de creuer que va fer les delícies dels presents. I no només es van donar cita amics i familiars, sinó que al pati de butaques del Círcol s’hi van acostar amants del teatre per poder gaudir d’un bon espectacle fet per actors i actrius novells! I ben contenta que va sortir la gent!

Després dels adults, torn per la resta del taller! Des dels més petits als més grans, tots els grups han passat (i passaran) per l’escenari del Círcol.

taller teatre 2

Divendres va ser el torn del grup de Petits 3. De la mà de la professora, Núria Gonzalez, van presentar l’obra “Geronimo Stilton” que va arrencar nombroses rialles d’un públic entregat. (fotografies a la galeria)

I dilluns, un altre grup de petits, entrava a la càrrega amb la màquina del temps. A ells els tocava viatjar i fer-nos viatjar a totes. (fotografies a la galeria)

Una gran il·lusió veure com els més petits de la casa poden fer-nos passar una bona estona a través del teatre.

Bravo per la feina feta! I endavant amb el teatre!

[envira-gallery id=”5275″]