L’arribada de La Flama del Canigó és una de les tradicions més arrelades a Catalunya i dóna el tret de sortida al Solstici d’Estiu amb la Revetlla de Sant Joan. La Flama que s’encén al matí del dia 23 de juny a l’emblemàtic cim de la Catalunya Nord i que baixa per les contrades del nostre país il·lumina arreu on passa per anunciar l’arribada de l’estiu i l’inici de la Festivitat de Sant Joan.

A Badalona, la Flama del Canigó arriba de la mà de l’Associació de la Festa Nacional dels Països Catalans i el Soca-Rel del Círcol que organitza una cercavila pels carrers principals del Centre en col·laboració amb alguns establiments de la ciutat, on no hi faltarà la música, els cants populars i la diversió.

En acabar el recorregut, a la Plaça de la Vila, la Flama del Canigó és rebuda i dipositada davant les autoritats municipals que donen, ara si, el tret de sortida a l’estiu.

Us anunciem el recorregut i horaris de pas de La Flama 2017:

17:00 SORTIDA: 

Seu Círcol (Sant Anastasi 2)

17:15: Orfeó Badaloní – Espai Tolrà

Marina 48 – Enric Borràs 19

17:35: Llibreria Girafa Negra

Ribas i Perdigó 24

18:00 Plaça del Sol

18:15: Llibreria Saltamartí

Canonge Baranera 27-29

18:35: Can Sellarès

Canonge Baranera 27-29

19:00 ARRIBADA:

Plaça de la Vila

Així doncs, us esperem tots junts el Divendres 23 de juny a la tarda per seguir l’arribada de La Flama del Canigó a Badalona, amb nosaltres, el Soca-Rel: la secció del Círcol que recupera i promociona les tradicions de la Cultura popular catalana.