Del 5 al 9 de juliol el Teatre del Círcol torna a acollir el Cryptshow, el Festival alternatiu de Terror i cinema fantàstic de caire internacional que ja s’ha consolidat com una de les grans propostes culturals a l’àrea metropolitana de Barcelona a principis d’estiu, més enllà del fet merament cinematogràfic, ja que també es proposa recitals de música, literatura i arts plàstiques.

El Círcol acollirà tant la secció oficial com la de fora de competició del Festival de curts de Terror i cinema fantàstic, així com alguns llargmetratges. Seran 7 sessions on podrem veure la selecció de films, tant a nivell català com internacional que ha fet el Festival, que aquest any se centra en les derivades que comporta l’alteració de l’estat de la consciència: drogues, addiccions a Internet, alteracions del son… Del què veiem al Círcol, en sortirà la gran final de diumenge a la gelateria de Can Soler. Són grans propostes de directors novells i de gent ja consolidada en el gènere

Cartell Cryptshow 2017

Consulteu la programació, horaris i preus al web oficial del Cryptshow

Si us agrada el bon cinema de gènere fantàstic i de terror alternatiu no us perdeu l’11ena edició del Festival Cryptshow al Círcol. De nou ens aboquem en la promoció de la cultura a la nostra ciutat, siguent un eix vertebrador de les activitats d’oci que es fan a Badalona.

Us esperem del 5 al 9 de juliol al Círcol amb el Cryptshow