L’art del Plegat té tanta història com la invenció del paper. I no és només el fet de tenir gràcia en plegar un foli. Fixeu-vos què en diu Folding Didactics, l’Associació Internacional de la Didàctica i l’Ensenyança de l’Art del Plegat de paper:

“El plegat no és només una activitat de lleure infantil o un art reservat als que tenen aquesta habilitat, sinó sobretot un mitjà de desenvolupament educatiu per a totes les persones. La transmissió d’aquesta activitat durant segles ha estat possible perquè tant la seva tècnica com la seva didàctica han estat dos elements inseparables”

Des del 2015 i gràcies al Soca-Rel del Círcol, Badalona és un dels centres neuràlgics de l’ensenyança del plegat a tota Europa juntament amb Alemanya, França, Anglaterra o Itàlia. Cada any es desplacen a la nostra ciutat experts en el plegat per ensenyar aquest art milenari xinès

Plegat 1

Imatge de http://www.foldingdidactics.com/

Els propers 26, 27 i 28 d’octubre a l’Escola Jungfrau de Badalona, el Soca-Rel del Círcol juntament amb APLEC – Plegat educatiu de Catalunya organitza les 4artes JORNADES APLEC DE DIDÀCTICA DEL PLEGAT PER A EDUCADORS. 

Tres dies per aprendre l’art del plegat, els valors que traspuen, la seva importància educacional, la transmissió de l’art del plegat des del punt de vista d’educacador i la història del plegat.

Plegat2

Imatge de http://www.foldingdidactics.com/

Des d’ara mateix ja podeu formalitzar la vostra inscripció a la nova edició de l’Aplec 2018 en aquest ENLLAÇ.

Amants de l’art del plegat de paper. Aquest octubre teniu una cita inel·ludible amb el Soca-Rel, el Círcol, APLEC i Folding Didactics a l’Aplec 2017 a l’Escola Jungfrau de Badalona

Us esperem!!